about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

به گفته کارشناسان، ویتنام 1000 حمله سایبری در ماه را خنثی می‌کند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ از ژانویه تا سپتامبر سال جاری سیستم‌های اطلاعاتی در ویتنام طبق گزارش‌ها هدف بیش از هزار حمله سایبری در هر ماه بودند.

سازمان امنیت اطلاعات ویتنام (VNA) گزارش داد که در مجموع در 9 ماهه نخست امسال، 9519 حمله سایبری به ثبت رسیده است که میانگین ماهانه آن حدود 1060 مورد است.

خبرگزاری  VNAخاطرنشان کرد که برای اطمینان از امنیت اطلاعات شبکه، وزارت اطلاعات و ارتباطات ویتنام گفت که کار اسکن در فضای سایبری ویتنامی را تقویت می‌کند و به ارزیابی، تهیه آمار و ترویج اطلاعیه‌ها و هشدارها ادامه می‌دهد.

این سازمان همچنین بر بررسی نقاط ضعف، آسیب‌پذیری و نشانه‌های حملات سایبری به سازمان‌های دولتی، واحدهای امنیت اطلاعات، مؤسسات مالی و بانک‌ها تأکید می‌کند.

در طول کنفرانس و نمایشگاه بین‌المللی امنیت سایبری ویتنام، اجلاس امنیت ویتنام 2022 که در اواخر ژوئن گذشته برگزار شد، مشخص شد که بیش از 45 هزار حمله سایبری از 76977 حمله سایبری به برخی از سیستم‌های شبکه کلیدی در سال گذشته در قالب بهره‌برداری از آسیب‌پذیری‌ها انجام شده است.

منبع:

تازه ترین ها
پلن
1403/11/28 - 10:21- هوش مصنوعي

پلن «موزیک پرو» اسپاتیفای ویژگی جالبی برپایه هوش مصنوعی خواهد داشت

اشتراک جدید اسپاتیفای با قابلیت‌های همچون ریمیکس آهنگ‌ها از خواننده‌های مختلف و امکان فروش بلیط در اختیار کاربران قرار می‌گیرد.

هوش
1403/11/28 - 10:17- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی متا اکنون می‌تواند ذهن شما را بخواند

تیم تحقیقاتی هوش مصنوعی متا به رمزگشایی از افکار و ذهن انسان نزدیک‌تر شده است.

هوش
1403/11/28 - 10:14- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی قدرت تکلم را به بیماران بازمی‌گرداند

فناوری هوش مصنوعی با شبیه‌سازی صوتی به یاری رودریگز و دیگر بیماران مبتلا به ALS آمده است.