about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

دمیتری پسکوف همکاری کشورها برای مقابله با هکرهایی را که دشمنان روسیه آن‌ها را روس می‌پندارند، مهم توصیف کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ دمیتری پسکوف، دبیر مطبوعاتی ریاست جمهوری روسیه در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد مبارزه با هکرهایی که دشمنان مسکو آن‌ها را روس می‌پندارند، باید با همکاری کشورهای مختلف انجام شود.

سخنگوی کرملین در مورد چشم‌انداز بحث در مورد این مسئله در دیدار احتمالی روسای جمهور فدراسیون روسیه و ایالات‌متحده خاطرنشان کرد که رهبر روسیه قبلاً به همه کشورها در حوزه امنیت اطلاعات و مبارزه با جرائم سایبری پیشنهاد همکاری داده و بر ضرورت و جایگزین ناپذیری تعامل در این زمینه تأکید فراوانی کرده است. 

پسکوف اظهار داشت:

بدون چنین تعاملی، رهایی از تهدید و یا به حداقل رساندن تهدیدات مشهورترین هکرها که همه دشمنان ما آن‌ها را به دولت روسیه نسبت می‌دهند، غیرممکن است. این همکاری از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است. 

پیشتر رئیس‌جمهور آمریکا اعلام کرده بود ایالات‌متحده قصد دارد استانداردهای بین‌المللی مبارزه با جرائم سایبری تدوین کند و این موضوع در نشست احتمالی روسیه و آمریکا موردبحث قرار خواهد گرفت. کرملین ضمن ارزیابی مثبت این اقدام اعلام کرده بود ابتکار عمل مسکو برای همکاری در این حوزه که قبلا مطرح شده بود از سوی واشنگتن به نتیجه نرسیده است. 

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.