about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

مقابله با قلدری سایبری در توییتر

محققان عربستانی نوعی هوش مصنوعی را برای مقابله با قلدری و آزارهای سایبری در بستر توییتر توسعه داده‌اند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ گروهی از پژوهشگران دانشگاه ملک سعود عربستان، به تازگی الگوریتم یادگیری عمیقی به نام «OCDD1» توسعه داده و ادعا می‌کنند به کمک آن می‌توان قلدری‌های سایبری صورت گرفته روی توییتر را تشخیص داد. برخلاف رویکردهای فعلی که ویژگی‌های مختلفی را از داخل توییت‌ها استخراج کرده و طبقه‌بندی می‌کند، الگوریتم «OCDD »، برداری از مجموعه کلمات را به وجود می‌آورد.

در طول سال‌های گذشته، مبحث قلدری سایبری به سرعت در حال گسترش پیدا کردن است. مهاجم برای این کار به کانال‌های ارتباطی آنلاین نیاز دارد تا بتواند پیام‌ها یا محتوای تهدیدآمیز و رعب‌انگیز را به هدف خود ارسال کند. این مسئله در بعضی از موارد تأثیرات روانی شدید داشته، حتی زندگی مخاطب را نیز به خطر می‌اندازد.

در حال حاضر پژوهشگران سراسر جهان در تلاش هستند تا راه‌های مختلفی را برای شناسایی و مقابله با آزارهای سایبری توسعه بدهند. بسیاری از الگوریتم‌های امروزی از طریق تجزیه‌وتحلیل محتوای متن و ویژگی‌های کاربر این کار را انجام می‌دهند؛ اما این الگوریتم‌ها با چندین محدودیت مختلف همراه هستند که به طور خاص عملکرد و تأثیرگذاری آن را کاهش می‌دهد.

برای مثال تعدادی از الگوریتم‌ها تلاش می‌کنند از طریق معرفی ویژگی‌های جدید، روند تشخیص را بهبود بدهند. با وجود این افزایش تعداد پارامترها، استخراج و گزینش داده‌ها را پیچیده‌تر می‌کند. به علاوه این رویکردها بعضی از داده‌های کاربران مانند سن و تاریخ تولد را که به سادگی قابل جعل هستند در نظر نمی‌گیرند. منیره الاجلان و مراد یخلف، 2 محقق دانشگاه ملک سعود، به منظور از بین بردن این محدودیت‌ها، الگوریتم OCDD را توسعه دادند.

محققان در متن گزارش خود آورده‌اند:

برخلاف پروژه‌های قبلی انجام شده در زمین مذکور، OCDD ویژگی‌ها را از توییت‌ها استخراج و دسته‌بندی نمی‌کند؛ بلکه محتوا را به عنوان مجموعه‌ای از بردار کلمات در نظر می‌گیرد. در این حالت معانی لغات حفظ شده و مراحل استخراج و طبقه‌بندی حذف می‌شوند.

محققان برای آموزش الگوریتم خود از داده‌های نشانه‌گذاری و تولید کلمات جایگذاری شده برای الگوریتم یادگیری ماشینی بدون نظارت «GloVe» بهره گرفتند. سپس این کلمات به منظور تشخیص قلدری سایبری، به یک شبکه عصبی کانولوشنال (CNN) ارسال می‌گردند.

نتایج آزمایش الگوریتم OCDD رضایت‌بخش بوده است. با وجود این همچنان نمی‌توان آن را به طور کامل در تشخیص قلدری سایبری به کار گرفت. پژوهشگران در تلاش هستند الگوریتم خود را برای تجزیه‌وتحلیل زبان عربی بهینه کنند.


  1. optimized Twitter cyberbullying detection
تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.