about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

اتحاد پنج چشم برای مقابله با حملات سایبری ناشی از همه‌گیری ویروس کرونا، اطلاعات خود را به اشتراک می‌گذارند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ اتحاد اطلاعاتی پنج چشم برای مبارزه با افزایش حملات سایبری ناشی از بحران ویروس کرونا گرد هم آمدند.

در جلسه اخیر، وزرای امور داخلی و امنیت کشورهای عضو این اتحاد (انگلیس، آمریکا، کانادا، استرالیا و نیوزلند) برای کاهش تهدیدات سایبری برنامه‌هایی را مطرح کردند.

با توجه به بحران ویروس کرونا، در هفته‌های اخیر حملات فیشینگ و باج افزاری هکرها به اشخاص و سازمان‌ها افزایش‌یافته است. مقامات امنیتی انگلیس و آمریکا مدعی هستند، محققان انگلیسی و آمریکاییِ فعال در زمینه ویروس کرونا نیز از این حملات سایبری بی‌نصیب نبوده‌اند.

یکی از این دولت‌ها در بیانه‌ای اعلام کرد:

در نشست اخیر اتحاد پنج چشم که به ریاست وزیر امور داخلی انگلستان پریتی پتل Priti Patel برگزار شد، وزرای پنج کشور بر لزوم اشتراک اطلاعاتی درباره این نوع کلاه‌برداری‌ها و همکاری نزدیک برای متوقف کردن آن‌ها توافق کردند.

وزرای این کشورها همچنین در مورد عدم موفقیت شرکت‌های فنی در مقابله سریع با افزایش سوءاستفاده اینترنتی از کودکان در طول همه‌گیری ویروس کرونا ابراز نگرانی کردند. در ادامه این بیانیه آمده است:

این پنج کشور می‌دانند که شرکت‌های فن‌آوری باید به‌سرعت کار کنند و به موضوعاتی بپردازند که همچنان باعث می‌شود کودکان در معرض حمله هکرها قرار گیرند.

پریتی پتل خاطرنشان کرد:

این روزها غیرقابل‌پیش‌بینی بودند و همکاری ما با نزدیک‌ترین متحدان خود برای حفاظت از شهروندانمان، بیش از همیشه اهمیت دارد. من از این‌که با همکاران خود در اتحاد پنج چشم صحبت کردم خرسندم. ما در این نشست تهدیداتی که با آن مواجه هستیم و نحوه مقابله جمعی با این تهدیدات را به اشتراک گذاشتیم.

نمایش همبستگی در حالی صورت می‌گیرد که اختلافات موجود درباره هوآوی نادیده گرفته شود. ایالات‌متحده هشدار داده اگر انگلیس تجهیزات مخابراتی چینی را از شبکه‌های مخابراتی خود خارج نکند، ممکن است مجبور شود اطلاعات اشتراکی خود با انگلیس را کاهش دهد.

بااین‌حال برخی از کارشناسان با توجه به میزان وابستگی ایالات‌متحده به GCHQ برای عملیات جمع‌آوری اطلاعات، در مورد جدی بودن این تهدیدها سؤالاتی مطرح کرده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.