about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

کتاب نبرد لایک‌ها، با محوریت بررسی نقش جنگ رسانه ای در شکل دهی جهان پیرامون، منتشر شد.

کتاب «نبرد لایک ها: مسلح سازی رسانه های اجتماعی» (LikeWar: The Weaponization of Social Media)، تازه ترین اثر مکتوب پی.دبلیو سینگر (P. W. Singer) و امرسون بروکینگز (Emerson Brooking)، در مورد تاثیر رسانه های اجتماعی بر سیاست و فرهنگ است.

این کتاب در تاریخ 2 اکتبر سال جاری، با محوریت بررسی نقش جنگ رسانه ای در شکل دهی جهان پیرامون، منتشر شد.

اینترنت از طریق گسترش رسانه های اجتماعی، در حال تغییر شکل جنگ و سیاست است. تروریست ها در مقطع زمانی کنونی، با آغاز جنگ رسانه ای در توییتر، از جهان فیزیکی تلفات واقعی می گیرند. علاوه بر این، انتشار اطلاعات نادرست و جعلی نیز، نه تنها نتیجه جنگ ها، بلکه سرنوشت کشورها و ملت ها را نیز تغییر می دهد.

نویسندگان این کتاب، تلاش دارند، سوالاتی در مورد چگونگی ورود مناقشات به فضای آنلاین و شکل گیری جنگ ها از درون فضای مجازی، مطرح کنند. آن ها در واقع به موشکافی چگونگی بهره گیری داعش از اینستاگرام برای رسیدن به مقاصد سیاسی، تاثیر کمپین های تاثیر گذاری بر انتخابات با جنگ شناختی و کنترل افکار 1.5 میلیارد نفر از شهروندان چین با استفاده از رسانه های اجتماعی، می پردازند.

کتاب نبرد لایک ها، برای درک تهدیدات و دفاع مقابل خطرات بی سابقه ای که از دنیای شبکه های اجتماعی نشات می گیرند، یک پرادایم جدید و رادیکال، در اختیار مخاطب قرار می دهد.
 

تازه ترین ها
انتقادها
1405/06/30 - 21:09- اروپا

انتقادها از صدراعظم آلمان به دلیل اظهاراتش درباره آزادی بیان

فریدریش مرتس، صدراعظم آلمان اظهار داشت که کاربران اینترنت باید برای مقابله با اطلاعات نادرست در فضای آنلاین، از نام‌های واقعی خود استفاده کنند.

پیش
1405/06/30 - 20:30- سایرفناوری ها

پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری توسط گوگل

گوگل پیش سفارش لپ‌تاپ‌های ۸۹۹ دلاری خود را که مبتنی بر هوش مصنوعی جمینای هستند، آغاز کرد.

گزارش
1405/06/30 - 19:36- آسیا

گزارش مستقیم کودک‌آزاری به مقامات هند توسط گوگل

گوگل محتوای مربوط به کودک‌آزاری را مستقیماً به مقامات هند گزارش می‌دهد.