about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

معرفی محصولات جدید انویدیا

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ بیشتر فعالیت شرکت انویدیا (NVIDIA)، تا این لحظه تولید تراشه‌های گرافیکی برای رایانه‌های مخصوص بازی بود. این شرکت چندین سال است که تمرکز خود را روی استفاده از فناوری یادگیری ماشینی قرار داده است. این شرکت در «اجلاس فناوری پردازنده‌ی گرافیکی» (GPU Technology Conference) از ابر رایانه‌ی خود با قابلیت پشتیبانی از یادگیری عمیق به نام «NVIDA DGX-1» رونمایی کرد.
 


جن سون هوانگ (Jen-Hsun Huang)، مدیرعامل شرکت انویدیا در مورد مشخصات سخت‌افزاری این ابررایانه  گفت: « ابر رایانه‌ی "DGX-1" معادل 250 سرور در یک جعبه عمل می‌کند. سخت‌افزار این ابررایانه شامل 7 ترابایت دیسک حالت جامد (SSD)، 8 پردازنده گرافیکی تسلا پی 100 (Tesla P100)  و دو پردازنده‌ی مرکزی سری زئون (Xeon) می‌شود.»


 
توان پردازشی ابر رایانه‌ی انویدیا معادل 170 ترافلاپس است که 12 برابر قدرتمندتر از نمونه‌ی سال گذشته‌ی این شرکت عمل می‌کند.
انویدیا ابر رایانه‌ی خود را با اهداف پژوهشی تولید کرده و دانشگاه‌های ام. آی. تی، استنفورد، نیویورک و برکلی از اولین خریداران این محصول انویدیا بودند.


 
کارت گرافیک تسلا پی 100،  اولین پردازنده بر پایه معماری پاسکال و با پشتیبانی از یادگیری عمیق، برای استفاده در مراکز داده توسعه داده شده است.
در اجلاس فناوری پردازنده‌ی گرافیکی از هوش مصنوعی درایو پی. ایکس 2 «Drive PX 2» رونمایی شد که می‌توان آن را خودروهای بی راننده استفاده کرد. سخت‌افزار این هوش مصنوعی دارای توان پردازشی 8 ترافلاپس و اجرای 24 تریلیون در ثانیه است. از این هوش مصنوعی قرار است در  اولین رقابت خودروهای بی راننده در کلاس فرمول ای1 (Formula E) استفاده شود. در این رقابت 10 گروه، هر کدام با دو خودرو که به پی. ایکس 2  مجهز هستند شرکت خواهند کرد.

 
شرکت انویدیا پلتفرم یادگیری عمیق خود دیجیتز (DIGITS) را نیز معرفی کرد که به خودروهای بی راننده این امکان را می‌دهد آموخته‌های خود را در شبکه‌ی عصبی انویدیا به اشتراک گذاشته و به دیگر خودروها منتقل کنند. دیجیت به انویدیا کمک می‌کند تا شبکه‌ی عصبی عمیق خود با نام درایونت (Drivenet) را تولید کند. برای ایجاد درایونت 9 شبکه‌ی عصبی یکپارچه شده و می‌تواند در یک نوبت 40 میلیارد دستور را اجرا کند. این شبکه‌ی عصبی اشیا را در 5 دسته‌ی مختلف مانند موتورسیکلت دسته‌بندی و شناسایی می‌کند.

 

_____________________________

1- کلاسی جدید در مسابقات اتومبیل رانی که برای خودروهای بی راننده ایجاد شده است.

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.