about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

راهنمای خرید بازگشت به دانشگاه در وبگاه تخصصی «Engadget» ارائه شده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ وبگاه تخصصی «Engadget»، در مورد نزدیک شدن به میان ترم می‌اندیشد. کارشناسان این وبگاه اظهار داشتند که امسال از اولین راهنمای خرید برگشت به مدرسه خود هیجان زده هستند.

اواخر ماه اوت یا درست بعد از روز کارگر، بسیاری افراد به دانشگاه باز نمی‌گردند، اما کلاس‌ها آغاز خواهند شد و با این وجود انتظار می‌رود دانشجویان ذهنیت دانشگاهی خود را حفظ کنند. در شرایط عادی این کار چالش‌برانگیز است، اما امسال با توجه به شرایط موجود مبنی بر همه‎گیری دشوارتر خواهد بود.

کارشناسان می‌خواهند اطمینان حاصل کنند که دانشجویان در هر مکانی سال تحصیلی را درست شروع کنند و این کار نیازمند اطلاعاتی برای تصمیم‌گیری خرید هوشمند است. پیشنهادات خرید در راهنمای امسال مواردی مانند لپ‌تاپ و دستگاه‌های پخش و همچنین ابزارهای دیجیتالی مانند نرم‌افزار بودجه شخصی و برنامه‌های سازمان را پوشش می‌دهد.

در حالیکه باید بهترین ابزارها را برای تحصیل و کار در نظر گرفت، گجت‌هایی از جمله ابزارهای کمک کننده به داشتن استراحت کوتاه در کلاس ارائه می‌شوند؛ همچنین باید گفت که گزینه‌های رایگان و مقرون به صرفه و لیستی از بهترین تخفیف‌های موجود در اختیار افرادی با آدرس‌های ایمیل «.edu» قرار خواهد گرفت. (این گجت در معاملات خرده‌فروشان مانند : آمازون، اَپل، سامسونگ و مایکروسافت دیده می‌شود.)

این وبگاه تخصصی امیدوار است که توصیه‌های خرید بتوانند باری از روی دوش دانشجویان بردارند تا آماده بازگشت به دانشگاه شوند.

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.