about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

معرفی جنگ افزارهای نوین فرانسه (بخش دوم)

ارتش فرانسه در مراسم روز ملی این کشور از تجهیزات و جنگ‌افزارهای جدید خود رونمایی کرد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ در زمان برگزاری رژه‌ی نظامی فرانسه در روز ملی این کشور، سلاح‌های محرمانه و جدیدترین تجهیزات ارتش که در آینده‌ی نزدیک به کار گرفته خواهند شد، به نمایش درآمدند.

در ادامه می‌توان تعدادی دیگر از تجهیزات نوین فرانسه را مشاهده کرد.

 

نرو 5 اف (NERO F5)

Paragraphs
معرفی
معرفی جنگ افزارهای نوین فرانسه (بخش دوم)

سلاح نرو 5 اف توسط شرکت فرانسوی «MC2 Technologies» توسعه پیدا کرد. این جنگ‌افزار یک ایجاد کننده اختلال امواج مایکرو است و می‌تواند همه‌ی پروتکل‌های ارتباطی میان پهپاد و اپراتور را از بین ببرد. این ابزار بر پایه سلاح تک‌تیرانداز قابل‌حمل ساخته شده و امکان بهره‌گیری از آن در زمینه شناسایی، ردیابی و خنثی‌سازی وجود دارد.

نرو 5 اف امکان ایجاد اختلال در زمان واقعی و در موقعیتی مشخص را فراهم می‌کند. در این سلاح آنتن‌هایی کار گذاشته شده است که کاربر باید در زمان هدف‌گیری آن‌ها را به سمت پهپاد بگیرد.
برد ابزار یاد شده 2.5 کیلومتر است. وزنی معادل 2 کیلوگرم دارد و می‌تواند به مدت 2 ساعت عملیاتی باقی بماند.

 

درون گان تاکتیکال (Drone Gun Tactical)

معرفی
معرفی جنگ افزارهای نوین فرانسه (بخش دوم)

درون گان سلاحی است که امکان استفاده از آن در برابر طیف وسیعی از پهپادها وجود دارد. این سلاح توسط شرکت استرالیایی درون شیلد (DroneShield) توسعه پیدا کرده است. به کمک این ابزار می‌توان بدون وارد کردن خسارت به پهپادها یا محیط اطراف آن‌ها را به صورت عمودی وادار به فرود کرد.

درون گان ابعادی معادل 143 سانتی‌متر طول، 20 سانتی‌متر عرض و 7.3 کیلوگرم وزن دارد. برد مؤثر این ابزار یک تا 2 کیلومتر است و می‌تواند 2 ساعت عملیاتی باقی بماند.

 

گریفون (Griffon 6x6)

معرفی
معرفی جنگ افزارهای نوین فرانسه (بخش دوم)

گریفون نسل جدیدی از وسایل نقلیه زره‌پوش چندمنظوره (Multi-Role Armoured Vehicle) است که بر پایه کامیون نظامی 6 در 6 ایجاد شد. این خودرو در قالب پروژه «EBMR Scorpoin» ارتش فرانسه توسعه پیدا کرد. شرکت‌های فرانسوی «Nexter Systems»، «Renault Trucks Defense» و «Renault Trucks Defense» در طراحی و تولید آن نقش داشتند.

گریفون به جدیدترین نسل فناوری‌های دیداری و تجهیزات دید در شب/روز مجهز است. همچنین از سامانه‌های کنترل، فرماندهی و شبکه بهره می‌برد. این جنگ‌افزار به یک سامانه سلاح کنترل از راه دور مجهز بوده و روی آن مسلسل‌های 7.62 یا 12.7 میلی‌متری یا نارنجک‌انداز خودکار 40 میلی‌متری قابل نصب است.

 

دوربین K9 (K9 Vision)

معرفی
معرفی جنگ افزارهای نوین فرانسه (بخش دوم)

دوربین کی 9 ویژن مخصوص قرار گرفتن روی عینک سگ‌های ارتش فرانسه طراحی شده است. این دوربین می‌تواند صدا و تصویر را به صورت خودکار ثبت کرده و تا شعاع 300 متری انتقال دهد.

 

اسکورپیو (Scorpio)

معرفی
معرفی جنگ افزارهای نوین فرانسه (بخش دوم)

یک خودرو ساخته شده شده توسط شرکت تویوتا است. از تجهیزات نصب شده در پشت این خودرو می‌توان پهپادها را به هوا پرتاب کرد.

 

پهپاد NX70

معرفی
معرفی جنگ افزارهای نوین فرانسه (بخش دوم)

پهپاد NX70، یک هواپیمای بدون سرنشین با ابعاد مایکرو است که می‌توان از آن برای انجام عملیات نظارتی و شناسایی بهره گرفت. این پهپاد توسط شرکت فرانسوی نوادم (Novadem) توسعه پیدا کرده است. نیروی زمینی فرانسه هم‌اکنون 50 عدد از این پهپاد را در اختیار دارد.

وزن NX70 تنها یک کیلوگرم است و می‌تواند به مدت 45 دقیقه در هوا باقی بماند. همچنین برد عملیاتی آن 3 کیلومتر است.

 

فلای‌برد (Flyboard)

معرفی
معرفی جنگ افزارهای نوین فرانسه (بخش دوم)

شرکت زاپاتا (Zapata) در زمان برگزاری رزمایش، ابزاری را به نمایش گذاشت که توانایی حمل یک سرباز مسلح در هوا را دارد. این سربازان پرنده نمایانگر نسل آینده و مدرن تجهیزات نظامی به حساب می‌آیند.

 

بلک هارنت (Black Hornet)

معرفی
معرفی جنگ افزارهای نوین فرانسه (بخش دوم)

بلک هارنت یک پهپاد با ابعاد میکرو است که توسط شرکت نروژی پراکس داینامیکس (Prox Dynamics) توسعه داده شد. نیروی ویژه‌ی فرانسه هم‌اکنون به این ابزار مجهز شده است.

سامانه شناسایی شخصی (PRS) بلک هارنت، کوچک‌ترین نمونه‌ی عملیاتی بستر «اطلاعات، نظارت و شناسایی» (ISR) است. قطر ملخ این پهپاد 12.3 سانتی‌متر و طول بدنه 16.8 سانتیمتر است و تنها وزنی معادل 33 گرم دارد. آخرین نسل این پهپاد به 2 دوربین الکترو نوری و LED گرمایی مخصوص دید در شب مجهز شده است. این ویژگی‌های تازه امکان فیلم‌برداری زنده و گسترش محدوده‌ی دید را به سربازان می‌دهد.

از بلک هارنت می‌توان برای انجام عملیات ایجاد اختلال و فریب نیز بهره گرفت. حداکثر سرعت این پهپاد تقریباً 22 کیلومتر در ساعت است و می‌تواند به مدت 25 دقیقه عملیاتی باقی بماند. همچنین برد آن به 2 کیلومتر می‌رسد.

 

اسکلت خارجی سافران (Safran)

معرفی
معرفی جنگ افزارهای نوین فرانسه (بخش دوم)

شرکت سافران به دنبال امضای یک قرار همکاری با «آزمایشگاه پرسرو» (Percro Laboratory) ایتالیا روی توسعه یک اسکلت خارجی برای سربازان تحقیق کرده است. این پوشش می‌تواند به افزایش قدرت، سرعت و استقامت نیروها کمک کند.

از اسکلت خارجی یاد شده می‌توان به عنوان نوعی زره مکانیکی یاد کرد که به حسگرهای مختلفی مجهز بوده و همه‌ی حرکات کاربر خود را ثبت می‌کند. این اطلاعات به عضلات مصنوعی پوشش منتقل می‌شوند تا با بازتولید آن‌ها توان فرد افزایش یابد.

به منظور عملکرد صحیحی اسکلت خارجی، همه‌ی موتورهای کار گذاشته روی آن به صورت هماهنگ با یکدیگر عمل می‌کنند. این ابزار می‌تواند با توجه به حسگرهای مختلف همه‌ی ژست‌های حرکتی کاربر را تشخیص داده، خود را با آن منطبق کند.

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.