معرفی بورسیههای سایبری در سنگاپور
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ بیش از 20 رهبر ارشد امنیت سایبری از 18 کشور عضو سازمان ملل متحد در اولین برنامه کمک هزینه سایبری سازمان ملل متحد و سنگاپور که به طور مشترک از سوی آژانس امنیت سایبری و دانشگاه ملی سنگاپور (NUS) از طریق مرکز عالی امنیت سایبری آسهآن-سنگاپور (ASCCE) و دفتر خلع سلاح سازمان ملل متحد (UNODA) ایجاد شده، فارغالتحصیل شدهاند.
یعقوب ابراهیم (Yaacob Ibrahim)، استاد عملی در دانشکده سیاست عمومی لی کوان یو (Lee Kuan Yew) و وزیر سابق امنیت سایبری و آنگ لئونگ بون (Ang Leong Boon)، رئیس امنیت فناوری اطلاعات دانشگاه ملی سنگاپور، برنامه کمک هزینه تحصیلی افتتاحیه را ایجاد کردند.
آنگ گفت :
«این برنامه گواهی بر این بود که امنیت سایبری یک ورزش تیمی است، ورزشی که نیاز به همکاری نزدیک آژانسهای امنیت سایبری جهانی به نمایندگی از نمایندگان مربوطه آنها برای دفاع در برابر یک تهدید مشترک دارد.»
ادارات سطح بالای امنیت سایبری ملی برای برنامه ظرفیتسازی انحصاری با هدف توسعه دانش بین رشتهای در مدیریت مؤثر سیاستگذاریها، راهبردها و عملیاتهای امنیت دیجیتال و سایبری گرد هم جمع شدند.
این کمک هزینه تحصیلی علاوه بر پرورش درک عمیقتر از موضوع، انجمنی برای تقویت روابط و شبکه بین کارشناسان بینالمللی امنیت سایبری فراهم میکند. آمادهسازی محتوا شامل نظرات دانشگاهیان دانشگاه ملی سنگاپور، کارشناسان تجاری و نمایندگان سازمانهای دولتی سازمان ملل متحد و سنگاپور بود.
این برنامه شامل سخنرانی، بحثهای جذاب، بازدید از سایت و تمرینات روی میز برای پرداختن به موضوعات مختلف از جمله حاکمیت امنیت سایبری و دیجیتال، توسعه اکوسیستم سایبری و جرایم سایبری بود و از یک رویکرد چند رشتهای برای معضل امنیت سایبری استفاده میکند که مربوط به تیمهای عملیاتی مسئول امنیت سایبری و همچنین سیاستگذاران است.
تعامل میان افراد و سخنرانان برجسته آموزنده بود. این انجمن همچنین بر ارزش مشارکتهای عمومی و خصوصی (PPP) در امنیت سایبری و ضرورت این مشارکتها در تقویت یک محیط دیجیتالی قوی تأکید کرد. کارشناسان معتقدند که برای رهبران بیش از هر زمان دیگری ضروری است که در مورد حقوق بینالملل آگاهی داشته باشند، زیرا این قوانین به امنیت سایبری در دنیای غیرقابل پیشبینی، پیچیده و مبهم (VUCA) مربوط میشود.
خطرات درگیریهای سایبری بینالمللی و همچنین دشواریهای اعمال قوانین بینالمللی و ایجاد استانداردهای رفتار مسئولانه دولتها در فضای سایبری از سوی سخنرانان مورد بحث و بررسی قرار گرفت. آنها همچنین بهترین شیوهها در کشف جرم و همکاری فرامرزی را با آژانسهای مجری قانون در مورد مسائل فنی، حقوقی و دیپلماتیک مورد بحث قرار دادند.
همکاران همچنین این شانس را داشتند که در یک گفتگوی ویژه دیپلماسی امنیت سایبری با سفیر برهان گفور (Burhan Gafoor)، نماینده دائم سنگاپور در سازمان ملل در نیویورک شرکت کنند.
افراد برای به اجرا درآوردن آنچه در 5 روز گذشته آموخته بودند، در یک تمرین روی میز امنیت سایبری شرکت کردند. به آنها دستور داده شد تا هرگونه فعالیت عجیب و غریب در سازمان را شناسایی کنند، بدافزار را برای برقراری ارتباط با ذینفعان مناسب بیابند و در نهایت ارتباطات بحران را در شبیهسازی حمله سایبری به تأسیسات زیرساختی حیاتی تمرین کنند.
این تمرین به دقت برنامهریزی شده بود تا اطمینان حاصل شود که این افراد دانش و توانایی لازم برای مقابله با نگرانیهای امنیت سایبری در آینده را دارد. کمک هزینه تحصیلی به رگولاتورهای امنیت سایبری، دانشگاهیان، متخصصان و همکاران فرصتی عالی برای ارتباط و تبادل تجربیات داد.
در عین حال، دانشکده شیمی، مهندسی شیمی و بیوتکنولوژی (CCEB)، یک بخش دانشگاهی جدید که قصد دارد به نمونه برجسته برتری در آموزش و تحقیقات چند رشتهای تبدیل شود، به طور رسمی از سوی دانشگاه فناوری نانیانگ سنگاپور (NTU) معرفی شد.
برای حل مسائل مربوط به امنیت غذایی، ایمنی و پایداری، دانشکده شیمی، مهندسی شیمی و بیوتکنولوژی به عنوان سکوی راهاندازی زمینههای تحقیقاتی جدید که علم و فناوری را ترکیب میکنند، مانند علم و فناوری مواد غذایی عمل میکند. این دانشکده در حال شروع مسابقهای با تمرکز بر خلاقیت و روحیه کارآفرینی است تا تفکر عمیق فکری و نوآوری را بیشتر ترویج کند.
تكناتون جديد نوآوران جوان (BIT) كه با مشاركت سازمان نوآوری و تجاری دانشگاه فناوری نانیانگ سنگاپور (NTUitive) سازماندهي شده، شركت كنندگان را به ايجاد راهحلهايي براي جامعهاي پايدار و فراگير سوق ميدهد.