معاون کمیسیون اروپا : برچسب گذاری محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی ضروری است
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان، شرکتهایی که ابزارهای هوش مصنوعی مولد مانند چت جی پی تی (ChatGPT) و بارد (Bard) را با پتانسیل تولید اطلاعات نادرست به کار میگیرند، باید چنین محتواهایی را به عنوان بخشی از تلاش های خود برای مبارزه با اخبار جعلی برچسب بزنند.
چت بات اوپن اِی آی (OpenAI) با پشتیبانی مایکروسافت که اواخر سال گذشته رونمایی شد، به سریع ترین اپلیکیشن چت بات تاریخ تبدیل شده و رقابتی را میان شرکت های فناوری برای عرضه محصولات هوش مصنوعی مولد به بازار ایجاد کرده است.
با این حال نگرانی ها در مورد سوء استفاده از این فناوری و احتمال استفاده توسط کاربران و حتی دولت ها از آن برای تولید اطلاعات نادرست بسیار بیشتر از قبل در حال افزایش است.
جوروا در یک کنفرانس مطبوعاتی گفت: امضاکنندگانی که هوش مصنوعی مولد را در سرویس های خود مانند بینگ چت (Bingchat) برای مایکروسافت، بارد (Bard) برای گوگل ادغام می کنند، باید محافظتهای لازم را ایجاد کنند.
او گفت: امضاکنندگانی که سرویس هایی با پتانسیل انتشار اطلاعات دروغ تولیدشده توسط هوش مصنوعی دارند، باید به نوبه خود فناوری را برای تشخیص چنین محتوایی به کار بگیرند.
جوروا گفت: شرکت هایی مانند گوگل، مایکروسافت و متا پلتفرمز که قانون اتحادیه اروپا برای مقابله با اطلاعات نادرست را امضا کرده اند، باید درباره حفاظت های انجام شده برای مقابله با این موضوع گزارش دهند.
او به توییتر که هفته گذشته این قانون را زیر پا گذاشت، هشدار داد که منتظر بررسی های نظارتی بیشتری باشد.