about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
هوش
1403/08/29 - 07:56- هوش مصنوعي

هوش مصنوعی و دانش‌آموزان؛ تحولی که باید برای آن آماده شد

آموزش و پرورش، به خصوص مدارس به عنوان مهم‌ترین بستر تربیت نسل آینده، نقش کلیدی در آماده‌سازی دانش‌آموزان برای ورود به دنیای هوش مصنوعی دارد. اکنون هوش مصنوعی برای دانش‌آموزان یک انتخاب نیست، بلکه یک ضرورت است.

ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

علی اصغر تقوی، معاون فنی پیام‌رسان آی‌گپ، در گفت‌وگو با زومیت از چالش‌های فنی پیام‌رسان‌های داخلی می‌گوید.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان؛ یکی از موضوعات داغ حوزه‌ی فناوری کشور به بحث پیام‌رسان‌های داخلی و حواشی بی‌پایان آن بازمی‌گردد. از اختلاف‌نظر در خصوص میزان و وسعت کمک‌های دولتی به شرکت‌های توسعه‌دهنده‌ی پیام‌رسان‌های داخلی گرفته تا نگرانی‌های موجود بر سر امنیت این پیام‌رسان‌ها، همگی زمینه‌ساز بروز بحث‌های بی‌پایانی شد. در هر صورت پس از فروکش‌کردن تب‌وتاب فیلترینگ تلگرام، پیام‌رسان‌های داخلی فرصت دارند تا با به‌نمایش گذاشتن توانایی‌های خود، شایستگی‌شان را برای گرفتن سهمی از بازار پیام‌رسان کشور نشان دهند.

علی‌اصغر تقوی، معاون فنی آی‌گپ، یکی از پیام‌رسان‌های موفق کشور، جنبه‌ی زیرساختی پیام‌رسان‌ها شامل دو حوزه‌ی پهنای باند و زیرساخت‌های پردازشی‌ یا ذخیره‌سازی را مهم‌ترین چالش پیام‌رسان‌ها برای ارائه‌ی سرویس مناسب می‌داند. او از ناکافی‌بودن فضای زیرساختی و پهنای باند کشور در کنار ایجاد نشدن اعتماد کافی به‌عنوان اصلی‌ترین عوامل ناکامی پیام‌رسان‌های داخلی در جلب نظر کاربران پس از فیلترینگ تلگرام یاد می‌کند.

معاون فنی آی‌گپ می‌گوید شرکت متبوع او پس از آنکه ناتوانی زیرساخت کشور در تأمین نیازهایش را مشاهده کرد، به جذب سرمایه‌ از شرکت‌های خصوصی برای توسعه‌ی زیرساخت‌های خود و آغاز پروژه‌ی فضای ابری روی آورد. او می‌افزاید آنچه اکنون در اختیار آی‌گپ قرار دارد، پاسخگوی نیازهای کاربران نیست. به‌گفته‌ی تقوی، آی‌گپ اکنون به حدود ۳ میلیون کاربر سرویس‌دهی می‌کند.

علی‌اصغر تقوی در ادامه‌ی صحبت‌های خود، امنیت را یکی از برتری‌های اصلی آی‌گپ نسبت به رقبا عنوان می‌کند و می‌گوید راهکارهای امنیتی این پیام‌رسان در تمامی سطوح از هسته‌ی اصلی، پردازش و ذخیره‌سازی اطلاعات گرفته تا بک‌اند و فرانت‌اند، همگی به‌‌صورت اختصاصی در داخل کشور و بدون کمک‌گرفتن از مشاورین و نیروهای خارجی توسعه یافته است و اکنون بنابر بررسی‌های صورت‌گرفته از سوی شورای عالی فضای مجازی، عملکرد آی‌گپ به‌لحاظ امنیتی در سطح بسیار خوبی قرار دارد.

به‌گفته‌ی تقوی، رویکرد اصلی آی‌گپ، بدل‌شدن به یک شبکه‌ی اجتماعی تمام‌عیار است. او علاوه‌بر آنکه توسعه‌ی قابلیت‌هایی مانند سرویس‌های پرداختی و کیف پول را مهر تاییدی بر سطح امنیت آی‌گپ می‌داند، باور دارد که اضافه‌شدن چنین قابلیت‌هایی، حرکت شرکت متبوعش به سمت بدل‌شدن به یک شبکه‌ی اجتماعی با کاربردهای متنوع را نشان می‌دهد.
 

تازه ترین ها
تشکیل
1403/10/23 - 15:15- آسیا

تشکیل سازمان امنیت سایبری در ترکیه

ترکیه با هدف ارتقای امنیت سایبری ملی سازمان ریاست امنیت سایبری را تأسیس کرد.

دبی
1403/10/23 - 13:08- هوش مصنوعي

دبی میزبان رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی

دبی میزبان رویدادی برای رقابت برترین توسعه دهندگان بازی هوش مصنوعی در 23 ژانویه امسال خواهد بود.

تولید
1403/10/23 - 12:55- آمریکا

تولید تراشه‌های ۴ نانومتری در آمریکا

شرکت صنایع نیمه‌رسانا تایوان، تولید تراشه‌های ۴ نانومتری را در آریزونا آمریکا آغاز می‌کند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.