about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

«جان» از سامانه‌های کلیدی وزارت علوم است که ظرف 2 هفته آینده راه‌اندازی خواهد شد و در حال حاضر 1300 محصول و 1000 شرکت دانش‌بنیان در آن به ثبت رسیده است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ،  سجاد محمدعلی‌نژاد معاون فناوری و نوآوری وزارت علوم در مراسم افتتاحیه بیست و چهارمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار با اشاره به رشد اکوسیستم دانش‌بنیان کشور گفت : ظرف مدت ۲ سال ۵۰ درصد به تعداد شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در پارک‌ها و ۲۰ درصد از واحدهای فناور در پارک‌ها افرایش یافته است.

محمدعلی‌نژاد ادامه داد: ایجاد اشتغال برای بیش از ۱۲۰ هزار نفر در  ۲ سال گذشته از دستاوردهای این معاونت است و افزایش ۴۰۰ درصدی نشان می‌دهد که واحدهای فناور به بلوغ خود نزدیک شده‌اند. 

محمدعلی‌نژاد تاکید کرد: ایجاد تقویت در زیست بوم فناوری کشور از برنامه‌های وزارت علوم است، امروز با همتی که پارک‌های علم و فناور در حوزه‌های توسعه فناوری و علمی  گذاشته شده است؛  همچنین توسعه اقتصادی از دغدغه‌های جدی ما در وزارت عتف بوده و اقتصاد نوینی ایجاد شده که قصد داریم با راه اندازی و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان و واحدهای فناور توسعه اقتصاد دانش بنیان را در کشور تقویت کنیم.

وی به راه اندازی سامانه جان (سامانه جریان اقتصاد نوین) اشاره کرد و گفت: این سامانه از سامانه‌های کلیدی وزارت علوم است که در آن شرکت‌ها و واحدهای فناور محصولات و خدمات خود را بارگذاری کرده‌اند و با این درگاهی که ایجاد شده، امکان خرید و فروش محصولات فناور ایجاد شده است. 

معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم با اشاره به  ایجاد ارتباط میان شرکت‌ها و واحدهای فناور با بخش‌های صنعتی در سامانه جان گفت: این سامانه ظرف دو هفته آینده راه اندازی خواهد شد و در حال حاضر 1300 محصول و هزار شرکت دانش‌بنیان در آن به ثبت رسیده است.

محمدعلی نژاد تاکید کرد: با تفاهم نامه‌ای که با وزارت صمت منعقد کردیم سامانه توانیران و جان به یکدیگر  متصل خواهند شد،  در سامانه توانیران دستگاه‌های اجرایی شکست پروژه‌های خود به پروژه‌های کوچکتر و همچنین نیازهایشان بارگذاری شده است.

وی تاکید کرد: با اتصال سامانه توانیران و جان در صورتی که محصول مورد نیاز کشور در این سامانه بارگذاری شده و تولید کننده داخلی داشته باشد ارز به آن محصول اختصاص نخواهد یافت.

محمدعلی نژاد ارتقا توان تولید داخل را از مزایای این طرح عنوان کرد و گفت: این اتفاق به افزایش و رشد اقتصاد دانش بنیان کمک خواهد کرد.

وی با بیان اینکه هر یک از پارک‌های فناوری استانی مامور اجرا و تکمیل یکی از زنجیره‌های ارزش خواهد شد،  گفت: به عنوان نمونه پارک فناوری یزد مامور زنجیره نساجی می‌شود و هر آنچه که برای تکمیل این زنجیره مورد نیاز است شناسایی و تکمیل خواهد شد. 

معاون فناوری و نوآوری وزیر علوم با تاکید بر تامین نیازهای بومی با استفاده از ظرفیت‌های فناورانه منطقه،  خاطرنشان کرد:  این یک مزیت برای این طرح است و در این خصوص از سامانه جان برای تکمیل و ایجاد شبکه واحد فناوری استفاده خواهیم کرد. 

منبع:

تازه ترین ها
پیشنهاد
1405/05/25 - 15:37- آمریکا

پیشنهاد کمیسیون ۱۵ درصدی اپل برای خریدهای خارج از اپ‌استور

اپل در تازه‌ترین پیشنهاد خود به دادگاه، چارچوب جدیدی برای دریافت کمیسیون از خریدهای خارج از اپ‌استور ارائه کرد.

گسترش
1405/05/25 - 14:30- هوش مصنوعي

گسترش اصول داوطلبانه صنعتی برای مقابله با مزدوران سایبری

پیمان فناوری امنیت سایبری، اصول داوطلبانه صنعتی خود را برای مقابله با مزدوران سایبری گسترش داد.

عرضه
1405/05/25 - 14:08- هوش مصنوعي

عرضه مدل جدید گوگل برای کدنویسی و عامل‌های هوش مصنوعی

گوگل مدل جدید جمینای ۳.۶ فلاش را برای کدنویسی و عامل‌های هوش مصنوعی عرضه می‌کند.