about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت زوم از خرید یک ارائه دهنده پیشروی راه‌حل‌های مرکز تماس ابری هوشمند خبر داد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ زوم (Zoom) اعلام کرد که برای خرید «Five9»، ارائه دهنده پیشروی راه‌حل‌های مرکز تماس ابری هوشمند، در یک معامله تمام سهام با ارزش تقریبی 14.7 میلیارد دلار، توافق قطعی کرده است. انتظار می‌رود این خرید به افزایش حضور زوم در میان مشتریان سازمانی کمک کند و به شرکت امکان تسریع رشد طولانی مدت خود را با افزودن بازار مرکز تماس 24 میلیارد دلاری بدهد.

اریک اِس یوان (Eric S. Yuan)، مدیرعامل و بنیانگذار زوم گفت :

«ما به طور مداوم به دنبال راه‌‎هایی برای تقویت پلتفرم خود هستیم و افزودن Five9 یک تناسب طبیعی است که خوشبختی و ارزش بیشتری را برای مشتریان ما به ارمغان خواهد آورد. زوم براساس یک باور اساسی ساخته شده که فن‌آوری ارتباطات قوی و قابل اعتماد تعاملات را ایجاد می‌کند و همدلی و اعتماد بیشتر را به وجود می‌آورد و ما معتقدیم که این امر خصوصاً در مورد مشارکت مشتری صادق است. شرکت‌ها در وهله اول از طریق مرکز تماس با مشتریان خود در ارتباط هستند.»

روآن ترولوپ (Rowan Trollope)، مدیر عامل شرکت Five9 نیز اظهار داشت :

«مشاغل، سالانه منابع قابل توجهی را برای مراکز ارتباطی خود هزینه می‌کنند، اما هنوز هم در تلاش هستند تا یک تجربه یکپارچه را برای مشتریان خود فراهم کنند. مأموریت Five9 همیشه آسان کردن حل این مشکل برای مشاغل و تعامل با مشتریان آنها به روشی معنادار و کارآمدتر است. همکاری با زوم باعث دسترسی مشتریان تجاری Five9 به بهترین راه‌حل‌ها می‌شود.»

کارشناسان معتقدند که خرید Five9 از سوی زوم، مکمل محبوبیت روزافزون راه‌حل «Zoom Phone» با ارائه یک سیستم تلفنی ابری مدرن با هدف فراهم کردن جایگزینی دیجیتالی برای راه‌حل‌های قدیمی تلفن تلقی می‌شود. علاوه بر این، به نظر می‌رسد که این ترکیب به هر 2 شرکت فرصت‌های قابل توجهی برای فروش متقابل به مشتری‌های یکدیگر را می‌دهد.

پس از اتمام معامله، Five9 به یک واحد عملیاتی زوم تبدیل و روآن ترولوپ به عنوان رئیس زوم انتخاب خواهد شد و البته به عنوان مدیر عامل Five9 به کار خود ادامه و به اریک یوآن گزارش می‌دهد.

منبع:

تازه ترین ها
قانون‌گذاران
1405/05/31 - 10:12- آمریکا

قانون‌گذاران به دنبال بررسی تأثیر کاهش نیرو در آژانس امنیت سایبری آمریکا

شماری از اعضای کنگره آمریکا از یک نهاد نظارتی دولتی خواسته‌اند تأثیر کاهش نیروی انسانی در آژانس امنیت سایبری و امنیت زیرساخت را بر توانایی این سازمان برای انجام وظایف خود بررسی کند.

جاسوسی
1405/05/31 - 10:06- جرم سایبری

جاسوسی چین با استفاده از بدافزارهای مجهز به هوش مصنوعی

پژوهشگران حوزه تهدیدات سایبری از شناسایی پنج گونه بدافزار جدید و پیش‌تر مستندسازی‌نشده خبر داده‌اند که در حملات علیه نهادهای دولتی در سراسر آسیای مرکزی مورد استفاده قرار گرفته‌اند.

درخواست
1405/05/31 - 09:58- آمریکا

درخواست توضیح سناتورهای آمریکایی از تیک‌تاک

دو سناتور آمریکایی در پی انتشار گزارش‌هایی درباره غیرفعال کردن عمدی برخی قابلیت‌های امنیتی تیک‌تاک برای گروهی از کاربران، از این شرکت خواستند توضیح دهد چرا این اقدامات را انجام داده است.