about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

مشارکت یوتل‌ست در مناقصه ساخت ماهواره ایران

به گزارش واحد فناوری اطلاعات سایبربان؛ سفیر فرانسه در ایران با اشاره به مذاکرات شرکت مخابراتی اورنج و یوتل‌ست فرانسه با شرکت‌های ایرانی، گفت: شرکت یوتل‌ست در حال آماده کردن پیش‌نویس پیشنهاد خود برای حضور در مناقصه ساخت ماهواره سازمان فضایی ایران است.
فرانسوآ سنمو سفیر فرانسه در ایران با محمود واعظی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات دیدار کرد.
در این دیدار سفیر فرانسه گفت، اجرای توافقات در عرضه تکنولوژی و اقتصادی به نفع هر دو کشور خواهد بود.
وی با اشاره به سفر هیات بلندپایه بانکی فرانسوی به ایران، افزود: این هیات بانکی اولین هیات بانکی فرانسه در بعد اجرایی شدن برجام به‌حساب می‌آید.
این مقام فرانسوی به مذاکرات شرکت «اورنج» و «یوتل‌ست» با دیگر شرکت‌های ایرانی اشاره کرد و گفت: شرکت یوتل‌ست خواهان همکاری با سازمان فضایی ایران است و در حال آماده کردن پیش‌نویس پیشنهاد خود برای حضور در مناقصه منتشرشده ساخت ماهواره است.
سنمو بر برگزاری اجلاس کمیسیون مشترک میان ایران و فرانسه تا قبل از پایان سال جاری میلادی تأکید کرد و دعوت وزیر ICT فرانسه از واعظی برای دیدار در فرانسه را ابلاغ کرد.
وزیر ارتباطات نیز بر ضرورت لغو مشکلات بانکی باقیمانده از زمان تحریم‌ها تأکید کرد.
واعظی خواهان تسریع در نتایج توافقات در سفر ریاست جمهوری به فرانسه شد و گفت: می‌خواهیم تا هرچه زودتر همه توافقات انجام‌شده را نهایی کنیم.

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.