about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

بررسی‌های مایکروسافت نشان می‌دهد بیش از هزار مهندس در طراحی حمله هکری به شرکت سولارویندز که موجب سرقت اطلاعات از ده‌ها مؤسسه دولتی و خصوصی آمریکایی شد، مشارکت داشته‌اند.

به گزارش کارگروه حملات سایبری سایبربان به نقل از زد دی نت، براد اسمیت رئیس شرکت مایکروسافت حمله به سولارویندز را بزرگترین و پیچیده‌ترین حمله هکری جهان تا به امروز توصیف کرد و افزود: حمله یادشده که به مدت یک ماه به طور جدی ادامه یافت، موجب دسترسی غیرمجاز به داده‌های ذخیره شده در برخی وزارتخانه‌های دولتی آمریکا و شرکت‌های بازرگانی و تجاری و فناوری اطلاعات این کشور شد.

حمله یادشده اولین بار در دسامبر سال گذشته توسط مایکروسافت و فایرآی شناسایی شد و ممکن است حدود ۱۸ هزار سازمان به علت این حمله دچار مشکل شده باشند. بدافزاری که به علت سوءاستفاده از نرم افزار مدیریت شبکه اوریون شرکت سولارویندز در شبکه‌های رایانه‌ای نهادهای مختلف دولتی و خصوصی آمریکا جاسازی شد، سان برست یا سولوریگیت نام دارد و بیم آن می‌رود که دامنه فعالیت‌های تخریبی آن هنوز به طور کامل شناسایی نشده باشد.

مایکروسافت که خود یکی از قربانیان این حمله بوده، ۵۰۰ نفر از مهندسان خود را مأمور تحقیق در مورد این حمله کرده است، اما بررسی‌های این افراد نشان می‌دهد تعداد عاملان حمله به سولارویندز دو برابر این تعداد بوده است. حمله یادشده به روسیه نسبت داده شده و در عین حال روسیه هرگونه مداخله در این حمله را تکذیب کرده است.

از جمله سازمان‌های دولتی آمریکایی که از حملات یادشده متأثر شده‌اند، می‌توان به وزارت خزانه داری آمریکا، آژانس زیرساخت‌ها و امنیت سایبری این کشور، وزارت امنیت داخلی آمریکا، وزارت امور خارجه و وزارت انرژی این کشور اشاره کرد.

منبع:

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.