about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

بانک تسویه حساب‌های بین‌المللی و بانک‌های مرکزی اسرائیل و هنگ‌کنگ برای ایجاد یک اکوسیستم ارز دیجیتال و حفظ امنیت سایبری مشتریان با یکدیگر همکاری کردند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ بانک تسویه حساب‌های بین‌المللی (BIS) اعلام کرد که طرح آزمایشی مشترکی با بانک‌های مرکزی رژیم صهیونیستی و هنگ‌کنگ درخصوص ایجاد یک اکوسیستم ارز دیجیتال خرده‌فروشی بانک مرکزی (rCBDC) با هدف ترکیب دسترسی، رقابت و امنیت سایبری پیشگیرانه، در حالیکه مزایای کلیدی پول نقد فیزیکی حفظ شود، انجام داده است.

پروژه سِلا (Sela) بر تخصص امنیت سایبری بانک مرکزی رژیم صهیونیستی و کار مداوم روی شِکِل دیجیتال (شِکِل واحد پول اسرائیل است) و آموخته‌های اداره دارایی هنگ‌کنگ (HKMA) از پروژه آروم (Aurum) و «e-Dolar» هنگ‌کنگ تکیه دارد.

در پروژه سِلا، دفتر کل اکوسیستم ارز دیجیتال خرده‌فروشی بانک مرکزی به‌وسیله بانک مرکزی بدون به خطر انداختن حریم خصوصی کاربر نهایی اداره می‌شود، زیرا شناسه‌های شخصی مبهم هستند. بنابراین، پرداخت‌های خرده‌فروشی مستقیماً در ترازنامه بانک مرکزی با حفظ حریم خصوصی تسویه می‌شود که به معنای قطعی شدن فوری معاملات است.

نوع جدیدی از واسطه‌ها، «Access Enabler»، بخش اصلی سیستم است که تمام خدمات ارز دیجیتال خرده‌فروشی بانک مرکزی مشتری را بدون نگهداری کاربران نهایی در هر نقطه از فرآیند انجام می‌دهد، بنابراین نیاز به نگهداری وجوه برای اطمینان از نقدینگی یا کاهش ریسک تسویه را از بین می‌برد. علاوه بر این، Access Enabler نیازی به نگهداری وجوه در ترازنامه خود ندارد. بانک تسویه حساب‌های بین‌المللی اعلام کرد که این 2 منبع مهم هزینه، پیچیدگی و ریسک را در مقایسه با ارائه دهندگان خدمات پرداخت فعلی حذف می‌کند.

بِندیکت نولِنز (Bénédicte Nolens)، رئیس مرکز نوآوری بانک تسویه حساب‌های بین‌المللی در هنگ‌کنگ، اظهار داشت :

«پروژه سِلا امکان‌سنجی یک سیستم ارز دیجیتال بانک مرکزی را بررسی کرد که در آن بانک مرکزی دفتر خرده‌فروشی را اداره و نوع جدیدی از واسطه‌ها به نام Access Enabler، دسترسی گسترده‌تری به ارز دیجیتال بانک مرکزی، رقابت و نوآوری را ترویج می‌کند. این امر می‌تواند بدون به خطر انداختن امنیت سایبری یا حریم خصوصی کاربران نهایی از بانک مرکزی محقق شود.»

منبع:

تازه ترین ها
روبه‌رویی
1405/07/15 - 09:36- جرم سایبری

روبه‌رویی ۹۰ درصدی آمریکایی‌ها با کلاهبرداری آنلاین

نتایج یک نظرسنجی جدید از کانسیومر ریپورتس (Consumer Reports) نشان می‌دهد کلاهبرداری‌های آنلاین و حملات سایبری به حدی گسترده شده‌اند که ۹ نفر از هر ۱۰ آمریکایی دست‌کم یک‌بار با نوعی کلاهبرداری مواجه شده‌اند.

سرقت
1405/07/15 - 09:27- جرم سایبری

سرقت 1.5 میلیون فایل اطلاعاتی از شرکت ساختمانی در عربستان

کارشناسان اعلام کردند که گروه هکری وال استریت ۱.۵ میلیون فایل داده را از یک شرکت ساختمانی در عربستان سرقت کرده‌اند.

حمله
1405/07/15 - 09:01- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به دانشگاه اوساکا

دانشگاه متروپولیتن اوساکا پس از یک حمله سایبری مشکوک به باج‌افزار، بخش بزرگی از زیرساخت فناوری اطلاعات خود را از دسترس خارج و کلاس‌های درس را لغو کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.