about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

دادستان کل روسیه از مسدود شدن 107 منبع اینترنتی در این کشور خبر داد. 

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ خبرگزاری ریانووستی در گزارشی از مسدود شدن 107 منبع اینترنتی در روسیه خبر داد. 

یوری خوخلوف (Yuriy Khokhlov)، نماینده دادستانی کل فدراسیون روسیه در جلسه کمیسیون رسیدگی به مداخلات خارجی در امور داخلی روسیه و واکنش به انتشار اخبار غلط در مورد شیوع کرونا در روسیه در این خصوص اعلام کرد به‌تازگی 107 منبع اینترنتی که اقدام به انتشار اطلاعات نادرست در مورد همه‌پرسی اصلاحات قانون اساسی می‌کردند، مسدود شدند. 

این مقام دولتی اظهار داشت:

دادستانی کل برای شناسایی و متوقف ساختن انتشار اطلاعات نادرست که باهدف بی‌ثبات‌سازی اوضاع سیاسی داخل کشور منتشر می‌شوند، کارگروهی تشکیل داده است. ما با کمیسیون، دادستان‌های تمام واحدهای فدرال و روسکام نادزور همکاری نزدیکی داریم. در صورت شناسایی منابعی که اقدام به انتشار اطلاعات جعلی می‌کنند، اطلاعات لازم را در اختیار روسکام نادزور قرار می‌دهیم تا آن‌ها را مسدود سازد. در حال حاضر، 107 منبع اینترنتی که در خصوص مسائل مربوط به اصلاحات قانون اساسی اطلاعات نادرستی منتشر می‌کردند، مسدود شده‌اند. 

واسیلی پیسکاریُف (Vasily Piskarev)، رئیس کمیته امنیت و مبارزه با فساد پارلمان روسیه و رئیس کمیسیون رسیدگی به مداخلات خارجی در امور داخلی روسیه نیز اعلام کرد از 3 ژوئن تا 1 ژوئیه 200 پیام جعلی در مورد اصلاحات قانون اساسی از سوی منابع خارجی به کاربران روس ارسال‌شده است.
 به گفته وی، برخی سازمان‌های غیردولتی خارجی که از سوی انگلیس، آلمان، کانادا، ایالات‌متحده آمریکا، چک و سوئد حمایت مالی می‌شوند، اقدام به انتشار اطلاعات مخرب در زمان آمادگی و حین برگزاری همه‌پرسی اصلاحات قانون اساسی کرده‌اند. 

منبع:

تازه ترین ها
عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.

سرمایه‌گذاری
1403/12/07 - 09:35- آسیا

سرمایه‌گذاری پروف‌پوینت در امارات برای پیشبرد امنیت سایبری

شرکت امنیت سایبری پروف‌پوینت سرمایه‌گذاری در امارات متحده عربی را با هدف پاسخگویی به تقاضا برای خدمات امنیت سایبری مبتنی بر ابر تقویت کرد.

محافظت
1403/12/07 - 09:14- آسیا

محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری در عربستان

عربستان سعودی برای مقابله با تهدیدات سایبری، محافظت از زیرساخت‌های دیجیتال و تقویت امنیت سایبری را در دستور کار خود قرار داد.