about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

مسدود شدن کامل فلش در مرورگرهای کروم

به گزارش واحد امنیت سایبربان؛ قرار است درنهایت تا قبل از پایان سال 2016 میلادی پخش هیچ‌گونه محتوای فلشی در محیط مرورگر کروم امکان‌پذیر نباشد.

در حال حاضر محتوای فلش به‌طور پیش‌فرض در مرورگرهای کروم بلوکه است و کاربران علاقه‌مند می‌توانند در صورت تمایل پخش این نوع محتوا را با کلیک کردن بر روی آن‌ها ممکن کنند. اما این کار باید در مورد هر سایت به‌طور جداگانه صورت بگیرد. البته انتخاب کاربران در مورد هر سایت در حافظه مرورگر کروم باقی می‌ماند.

در حال حاضر 10 سایت برتر اینترنت از این قانون کروم مستثنی هستند تا کاربران از این بابت آزار نبینند. ازجمله سایت‌های استثنا شده می‌توان به یوتیوب، فیس‌بوک، یاهو، توییچ و آمازون اشاره کرد. اما استثنا شدن این سایت‌ها تنها تا پایان سال 2016 پابرجا خواهد ماند و پس‌ازآن بلوکه شدن محتوای فلاش به‌طور پیش‌فرض در مورد تمام سایت‌ها اجرا می‌شود.

البته بعد از اعمال این محدودیت بازهم اجرای محتوای فلاش در صورت تمایل کاربر ممکن خواهد بود، اما شرکت‌هایی مانند گوگل در تلاش برای تشویق کاربران به استفاده از فناوری‌های چندرسانه‌ای جدیدتر و ایمن‌تر مانند HTML5 هستند.

تازه ترین ها
درخواست
1405/06/21 - 18:45- هوش مصنوعي

درخواست صندوق جهانی ظرفیت‌سازی هوش مصنوعی توسط سازمان ملل

سازمان ملل طی گزارشی درخواست خود را برای ایجاد صندوق جهانی ظرفیت‌سازی در حوزه هوش مصنوعی اعلام کرد.

بازنگری
1405/06/21 - 17:59- آسیا

بازنگری پروژه مرکز داده هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی بی‌سروصدا در حال بازنگری برنامه‌های خود برای یک پروژه مرکز داده هوش مصنوعی با ظرفیت ۵ گیگاوات است.

محاکمه
1405/06/21 - 17:18- آمریکا

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده آغاز شد

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده به اتهام توطئه برای ارتکاب جرایم سازمان‌یافته طی دو دهه در نیویورک آغاز شد.