about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

انتشار شده در تاریخ

مسدود شدن تیک تاک در پاکستان

مسئولین ارتباطات و مخابرات پاکستان، خبر از مسدود شدن تیک تاک در این کشور دادند.

به گزارش کارگروه شبکه اجتماعی سایبربان؛ پاکستان، اپلیکیشن محبوب کلیپ سازی دنیا، تیک تاک را مسدود کرد. پاکستان دلیل این اقدام را وجود ویدیو هایی اعلام کرد که محتویات آن ها نامناسب و غیر اخلاقی است.
این اقدام چند ماه پس از آن صورت گرفت که این کشور واقع در آسیای جنوبی، نگران های جدی خود بابت نوع ویدیو های ساخته شده در برنامه ByteDance و اثرات منفی احتمالی آن را اعلام کرد.
مسئولین ارتباطات پاکستان بعد از ظهر جمعه اعلام کردند هشدارهای چند ماهه ما به تیک تاک نادیده گرفته شد و این اپلیکیشن به دستورالعمل های داده شده عمل نکرد. 
بنابراین مسیر به سمتی برده شد که تیک تاک در این کشور مسدود شود. 


به گفته مسئولین این کشور، آن ها شکایت های زیادی را بابت محتویات غیر اخلاقی تیک تاک دریافت کرده اند.


 به گزارش برخی از افراد پاکستانی، اپلیکیشن و وبسایت تیک تاک از قبل در دسترس نبوده است. لازم به ذکر است پاکستان دارای 75 میلیون کاربر اینترنت است.


به گفته مسئولین ارتباطات پاکستان، به تیک تاک اطلاع داده شده است که دست پاکستان برای تغییر تصمیم خود باز است و در صورت متعادل سازی محتوا توسط تیک تاک، آن ها در تصمیم خود تجدید نظر خواهند کرد.


این اقدام چند ماه پس از آن صورت گرفت که کشور همسایه آن ها، هند، 57 برنامه چینی از جمله تیک تاک و بیگو را به دلیل نگرانی های سایبری مسدود کرد.
تیک تاک پیش از آن هند را با 200میلیون کاربر ماهانه فعال ، به عنوان بزرگ ترین بازار غیر چینی خود می شناخت.
گفتنی است تیک تاک در پاکستان هم بسیار محبوب است.
آینده تیک تاک در آمریکا نیز نامشخص است. 

منبع:

تازه ترین ها
اینترنت
1405/08/02 - 15:18- آسیا

اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفت

شرکت نظارت بر شبکه اعلام کرد که اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفته است.

توسعه
1405/08/02 - 15:10- هوش مصنوعي

توسعه ابزار هوش مصنوعی پزشکی توسط مایکروسافت

مایکروسافت ابزار هوش مصنوعی‌ای توسعه داده است که می‌تواند؛ مانند یک پزشک، به‌صورت مرحله‌به‌مرحله تشخیص دهد.

ممنوعیت رسانه‌های اجتماعی برای کودکان زیر ۱۵ سال در یونان

یونان ممنوعیت استفاده از رسانه‌های اجتماعی را برای کودکان زیر ۱۵ سال تصویب کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.