about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

مرکز ملی فضای مجازی با بررسی وضعیت سرویس‌دهنده آمریکایی «آمازون» در ایران، اعلام کرد که این شرکت ۹۰ درصد خدمات خود را از دسترس ایرانیان خارج کرده است.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ در ادامه تحریم‌های علیه ایران از سوی شرکت‌های بزرگ فناوری اطلاعات دنیا، مرکز ملی فضای مجازی، وضعیت خدمات‌دهی شرکت «آمازون» در ایران را تشریح کرد.

«آمازون» یکی از بزرگ‌ترین شرکت‌های تجارت الکترونیک دنیا و بزرگ‌ترین کتاب‌فروشی آنلاین جهان محسوب می‌شود که انواع خدمات بازی‌های رایانه‌ای، فروش کتاب، فروش اینترنتی و کتاب‌خوان‌های الکترونیکی را در سراسر دنیا ارائه می‌دهد.

این شرکت آمریکایی به‌عنوان بزرگ‌ترین فروشگاه اینترنتی دنیا، دسترسی کاربران ایرانی را به ۹۰ درصد خدماتش مسدود کرده و تنها ۱۰ درصد خدمات این شرکت در ایران، فعال است.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که حدود ۱۱۳ مدل سرویس از سوی «آمازون» ارائه می‌شود که شامل ۹۴ سرویس زیرساختی برای توسعه‌دهندگان سیستم، ۶ سرویس شخصی، ۲ خدمت محتوایی و ۱۱ خدمت مرتبط با تجارت الکترونیکی می‌شود.

این در حالی است که از این تعداد خدمات، ۹۳ خدمت زیرساختی برای کاربران ایرانی مسدود و تنها یک سرویس زیرساختی برای توسعه‌دهندگان ایرانی فعال است. در همین حال ۳ سرویس شخصی برای ایرانی‌ها مسدود و ۳ سرویس در این قالب، قابل‌دسترسی است.

از سوی دیگر از تعداد سرویس‌های تجارت الکترونیک آمازون نیز، تنها ۵ سرویس این سرویس‌دهنده برای کاربران ایرانی فعال بوده و ۶ سرویس دیگر در ایران مسدود است. از میان سرویس‌هایی که بزرگ‌ترین فروشگاه اینترنتی جهان به کاربران ایرانی ارائه می‌دهد، ۲ سرویس محتوایی فعال است.

براین اساس برآورد شده است که به‌رغم آنکه ۱۰۰ درصد خدمات محتوایی این سرویس‌دهنده برای کاربران ایرانی فعال است اما ۱۰۰ درصد خدمات زیرساختی این شرکت برای توسعه‌دهندگان سیستم در ایران مسدود و غیرفعال است.

از سوی دیگر، ۵۰ درصد خدمات تجارت الکترونیکی آمازون برای کاربران ایرانی و نیز ۲۵ درصد خدمات شخصی این سرویس‌دهنده، برای ایرانی‌ها مسدود و غیرفعال است. ۷۵ درصد خدمات شخصی آمازون در دسترس کاربران ایرانی است.

 

تازه ترین ها
ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

تأثیر
1405/05/31 - 14:11- هوش مصنوعي

تأثیر هوش مصنوعی در افزایش تورم

عضو هیئت‌مدیره بانک ملی سوئیس اعلام کرد که هوش مصنوعی می‌تواند در کوتاه‌مدت تورم را بالاتر ببرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.