about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

دولت سنگاپور، در طول سه سال آینده، با هدف بهبود آموزش‌های فنی امنیت سایبری، مبلغ 1.5 میلیون دلار به کشورهای آسه‌آن کمک کرد.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ سنگاپور، به منظور بهبود روند آموزش نیروهای فنی اتحادیه آسه‌آن و افزایش توان مقابله کشورهای عضو این اتحادیه با تهدیدات سایبری، در طول سه سال آینده، مبلغ 1.5 میلیون دلار، در این حوزه سرمایه‌گذاری و کمک مالی خواهد کرد.

وزیر ارتباطات و اطلاعات سنگاپور، یعقوب ابراهیم، طی اظهارنظری در این مورد گفت: «به طور حتم اجرای این طرح، گامی بلند در زمینه ایجاد اتحادیه‌ای امن در مقابل حملات سایبری، به شمار می‌رود.»

وی در ادامه، با الزامی شمردن توسعه مبتنی بر اقتصاد دیجیتال، برای کشورهای حوزه جنوب شرقی آسیا، تقویت دفاع سایبری مؤثر را مهم‌ترین پیش نیاز تحقق این امر، دانست.

با عنایت به عدم محدودیت فعالیت‌های مخرب سایبری به مرز کشورها، به طور حتم، اجرای طرح یاد شده، مستلزم روابط نزدیک‌تر میان اعضای پیمان آسه‌آن است. ابراهیم با در نظر گرفتن همین امر، کشورهای عضو این اتحادیه را به تدوین راهبرد سایبری و ایجاد امکان موضع‌گیری مشترک در مقابل تهدیدات امنیت سایبری، فراخواند.

وزیر ارتباطات سنگاپور، در پایان گفتگو، با تأکید مجدد بر اهمیت تحول ساختار امنیت سایبری کشورهای منطقه گفت: «ما در جهان امروز، با سطوح مختلفی از تهدیدات و حملات مخرب سایبری مواجه هستیم. به طور قطع، در شرایط حاضر، دولت‌ها به تنهایی قادر به دفاع از حریم فضای سایبری کشورهای خود نیستند.»

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.