about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت رافائل و صنایع هوافضای اسرائیل قرار است یک مرکز سایبری در غنا تأسیس کنند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ به گفته وبگاه تخصصی «Israel Defense»، شرکت رافائل و صنایع هوافضای اسرائیل با کمک شرکت‌های غیرنظامی رژیم صهیونیستی در حال تلاش برای ایجاد یک مرکز سایبری یا «CERT»، گروه پاسخگویی حوادث رایانه‌ای، برای دولت غنا هستند. این پروژه، در صورت اجرا، حداقل ده‌ها میلیون دلار ارزش خواهد داشت. با این حال، منابع می‌گویند که این یک معامله پیچیده شامل بسیاری سیاست‌ها و قوانین است.

باید گفت که انتخابات غنا قرار است در ماه دسامبر امسال برگزار شود؛ 2 حزب اصلی در این انتخابات : «NPP»، حزب حاکم فعلی، و «NDC»، به رهبری رئیس جمهور سابق، هستند. این انتخابات، مانند سایر انتخابات در آفریقا، پیامدهای زیادی ایجاد می‌کند که حتی برخی از آنها مربوط به اسرائیل هستند. کارشناسان براین باورند که گزارش‌ها نباید خیلی جدی گرفته شوند، زیرا مقدار زیادی از آنها، حداقل در مورد اسرائیل، دقیق نیستند.

شرکت رافائل و صنایع هوافضای اسرائیل در گذشته نیز مراکز سایبری ایجاد کرده‌اند؛ رافائل، در میان دیگران، گروه پاسخگویی حوادث رایانه‌ای اسرائیل را تأسیس کرد و اکنون در تعدادی از مناطق دیگر در آمریکای مرکزی و جنوبی در حال انجام عملیات است. صنایع هوافضای اسرائیل نیز گروه پاسخگویی حوادث رایانه‌ای هندوراس و اخیراً یک مرکز سایبری در بوسنی تأسیس کرد و فعلاً در حال انجام عملیات‌هایی در برخی کشورهای دیگر است.

صنایع هوافضای اسرائیل و شرکت رافائل هنوز جزئیات بیشتری در این خصوص ارائه نکرده‌اند.

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.