about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

شسازمان دارپا آمریکا ۲ میلیون دلار در ازای توسعه‌ی سامانه‌ی دفاعی شبکه خودکاری می‌پردازد که نه تنها آسیب‌پذیری‌ها را شناسایی کند بلکه سریعاً آن‌ها را وصله نماید

موسسه خبری سایبربان:دارپا یا سازمان پروژه‌های تحقیقاتی پیشرفته‌ی دفاعی آمریکا ۲ میلیون دلار در ازای توسعه‌ی سامانه‌ی دفاعی شبکه خودکاری می‌پردازد که نه تنها آسیب‌پذیری‌ها را پویش و شناسایی کند بلکه سریعاً آن‌ها را وصله نماید.مسابقه‌ی بزرگ سایبری یا Cyber Grand Challenge چند روز پیش معرفی شد و مسئولان دارپا اعلام کردند که قصد دارند تیم‌های متخصص را به رقابتی دعوت نمایند که در سال ۲۰۱۶ برگزار می‌گردد.

 
مایک واکر، مدیر پروژه‌های دارپا، بیان کرد در حال حاضر وصله‌ی یک خطای کشف شده تقریباً چند روزی زمان می‌برد؛ در حالی که از طریق تشخیص و تصحیح خودکار خطاهای نرم‌افزاری این مدت زمان بسیار کم‌تری خواهد شد.
 
از شرکت‌کنندگان درخواست می‌شود که یک سامانه‌ی خودکار بدون دخالت انسان ایجاد کنند که نسبت به سایر سامانه‌هایی که به دنبال آسیب‌پذیری‌های حیاتی و وصله‌ی آن‌ها هستند بهتر عمل می‌کند. به گفته‌ی دارپا روند رو به رشدی که در حملات سایبری و بدافزاری دیده می‌شود به آینده‌ای اشاره دارد که اتوماسیون و خودکارسازی فرآیندها می‌بایست به کمک به تجزیه و تحلیل‌کنندگان امنیتی بیاید.
 
این مسابقه به این ترتیب آغاز می‌شود که تیم‌های متخصص امنیت و شبکه باید سامانه‌هایی ایجاد کنند که به طور خودکار یک بسته‌ی نرم‌افزاری را به منظور یافتن آسیب‌پذیری‌ها مورد تجزیه و تحلیل قرار دهد. به گفته‌ی دارپا تیم‌هایی که به طور خودکار خطاهای مورد نظر را شناسایی، تجزیه و تحلیل و وصله کنند به مرحله‌ی نهایی راه پیدا می‌کنند.
 
به این ترتیب دارپا به میزان حفاظت سامانه‌ها از میزبان، شناسایی خطاها و به حالت اجرا نگاه داشتنِ نرم‌افزارها نمره می‌دهد. اولین جایزه ۲ میلیون دلار، دومین ۱ میلیون دلار و سومین ۷۵۰۰۰۰ دلار است.
 
طبق اطلاعیه‌ی گسترده‌ی دارپا این رقابت در پیِ شکست‌های پی‌در‌پیِ شیوه‌های دفاعی مبتنی بر امضا، تجزیه و تحلیل ایستا، ردیابی جریان داده و سایر موارد برپا خواهد شد. شرکت‌کنندگان باید این فناوری‌های نیمه‌خودکار را در سامانه‌ای که به طور خودکار اداره می‌شود ترکیب کرده و بهبود بخشند؛ خطاهای برنامه را کشف کنند و شیوه‌های دفاعی موثری را ارائه نماید.
تازه ترین ها
شکایت
1405/07/01 - 18:00- آمریکا

شکایت سانفرانسیسکو علیه ترامپ مدیا

سانفرانسیسکو از ترامپ مدیا شکایت کرده و مدعی شده است که دسترسی زودهنگام تروث اِی‌پی‌آی به پست‌ها، قانون رقابت ناعادلانه را نقض می‌کند.

تأسیس
1405/07/01 - 17:27- آمریکا

تأسیس مرکز دفاع اطلاعاتی توسط بریتانیا

نخست‌وزیر بریتانیا، طی سخنرانی خود در مجمع‌عمومی سازمان ملل متحد اعلام کرد که بریتانیا یک مرکز ملی دفاع اطلاعاتی تأسیس خواهد کرد.

پیشنهاد
1405/07/01 - 16:46- اروپا

پیشنهاد تشکیل اتحادیه طیف فرکانسی برای تأمین بودجه اتحادیه اروپا

یونان پیشنهاد تشکیل اتحادیه طیف فرکانسی اروپا را برای تأمین میلیاردها یورو بودجه اتحادیه اروپا از طریق فناوری موبایل نسل ششم مطرح کرد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.