about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

مرورگر ویژه رمزارز از راه رسید

شرکت اوپرا از عرضه نسخه سازگار با سیستم عامل آی او اس مرورگر کریپتوی خود خبر داده که ویژه استفاده به منظور بهره گیری از خدمات رمزارز است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از تک کرانچ، مرورگر رمزارز اوپرا که با استانداردهای وب 3 سازگاری دارد، دارای یک کیف پول خاص ارز دیجیتال نیز هست تا نقل و انتقال این نوع ارزها را برای کاربران ساده کند.

مرورگر یادشده قبلا برای کاربران سیستم عامل اندروید و رایانه های رومیزی مانند مک و ویندوز نیز عرضه شده بود. اپرا می‌گوید این مرورگر را برای کسانی که از قبل با ارزهای رمزنگاری شده آشنا هستند و همچنین تازه‌واردانی که تازه می خواهند با این محیط آشنا شوند، ساخته‌است.

کیف پول رمزنگاری داخلی این برنامه از فناوری بلاک چین اتریوم، Polygon و Celo پشتیبانی می‌کند و اپرا قصد دارد اکوسیستم‌های بیشتری را در آن ادغام کند. کاربران می توانند ضمن خریداری ارز دیجیتال، توکن های پشتیبانی شده را ارسال و دریافت کنند. کاربران همچنین می توانند کیف پول های رمزنگاری موجود خود را به شرط سازگاری با ماشین مجازی اتریوم در کیف پول داخلی مرورگر ادغام کنند.

برنامه Crypto Browser همچنین دارای ویژگی به نام Crypto Corner است که اخبار و اطلاعات مربوط به ارزهای دیجیتال را همراه با جزئیات رویدادها، پادکست‌ها و غیره جمع‌آوری می‌کند تا به کاربران کمک کند تا در این زمینه به‌روز بمانند.

منبع:

تازه ترین ها
هشدار
1405/07/07 - 00:08- اروپا

هشدار نهاد ناظر هلندی به کاربران عینک‌های هوشمند

نهاد ناظر بر حریم خصوصی هلند به کاربران عینک‌های هوشمند درباره فیلم‌برداری از دیگران هشدار داد.

سنای
1405/07/06 - 23:26- آمریکا

سنای آمریکا: تِتِر به تأمین مالی ایران کمک می‌کند

گزارش سنا حاکی از آن است که تِتِر (USDT) به تأمین مالی ایران کمک می‌کند.

مسابقه
1405/07/06 - 22:58- هوش مصنوعي

مسابقه هوش مصنوعی با استفاده از داده‌های میدان نبرد اوکراین

بریتانیا با استفاده از داده‌های میدان نبرد اوکراین، مسابقه‌ای را در حوزه فناوری پهپادهای گروهی مبتنی بر هوش مصنوعی آغاز کرد.