about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

مرورگر مایکروسافت اج به‌زودی سطح دشواری شکستن رمزعبور را تشخیص می‌دهد و به کاربر اعلام می‌کند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان , مایکروسافت در حال کار روی پروژه‌ای با نام ققنوس (Phoenix‌) برای بازنگری کامل مرورگر Edge است؛ اما قبل از اینکه پروژه نهایی شود، ممکن است چندین و چند ویژگی مفید و کاربردی دردسترس کاربران قرار بگیرد تا از تجربه‌ی وب‌گردی روان در این مرورگر در محیطی امن اطمینان حاصل شود. انتخاب رمزعبور مسئله‌ای مهم برای جلوگیری از ورود هکرها به حساب‌های کاربری است و مایکروسافت قصد دارد تا با مرورگر اج در فرایند انتخاب رمزعبور پیچیده به کمک کاربران بیاید.

به‌گزارش MSPower User، مایکروسافت درحال‌حاضر روی ویژگی جدیدی کار می‌کند که سطح دشواری شکستند رمزعبور را هم‌زمان با تایپ رمزعبور در مرورگر اج به‌عنوان بهترین مرورگر ویندوز تشخیص می‌دهد و به کاربر نمایش می‌دهد.

وب‌سایت‌های زیادی هستند که نشانگر زنده‌ی دشواری رمزعبور را دارند تا به کاربران در انتخاب رمز قدرتمند کمک کنند و امکان شکسته‌شدن به‌دست هکرها را کاهش دهند. باوجوداین، مایکروسافت قصد دارد امکانی فراهم کند که مرورگر اج در هر وب‌سایتی سطح دشواری رمزعبور را تشخیص دهد و به اطلاع کاربر برساند تا حین ثبت‌نام یا ایجاد حساب کاربری در هر وب‌سایتی از این ویژگی بهره‌مند شود.

نشانگر درونی رمزعبور مرورگر مایکروسافت اج دشواری رمزعبور را در سه سطح نمایش می‌دهد: ضعیف (Weak) و متوسط (Moderate) و سخت (Difficult). نام این سه سطح کاملاً گویا است. کاربر باید همیشه تلاش کند رمزعبوری انتخاب کند که طبق معیار نشانگر رمزعبور، در وضعیت Difficult قرار می‌گیرد؛ زیرا این بدان‌معنا خواهد بود که هکرها و مهاجم‌ها برای شکستن رمزعبوری در این سطح باید زمان و انرژی زیادی صرف کنند.

به‌همراه نمایش سطح دشواری رمزعبور، مرورگر اج قبل‌ از اینکه کاربر رمزعبور را وارد کند، رمزعبور سخت و پیچیده‌ای تولید خواهد کرد و به کاربر پیشنهاد می‌کند. بااین‌حال، اگر کاربر خودش ایده‌ای برای انتخاب رمز داشته باشد، می‌تواند به رمزعبور پیشنهادی توجهی نکند و رمزعبور پیچیده خود را وارد کند. برای داشتن رمزعبور پیچیده و دشوار همیشه سعی کنید که بیشتر از ۱۲ کارکتر و ترکیبی از حروف و اعداد و علامت‌های خاص نگارشی استفاده کنید.

مایکروسافت با کمک کاربران Canary Channel و Edge Dev در حال آزمایش نشانگر درونی تشخیص میزان دشواری رمزعبور است. مرورگر Chrome Canary نیز چنین قابلیتی به کاربران ارائه می‌کند؛ اما طبق گفته‌ی کاربری در ردیت با نام کاربری Leopeva64-2 که اولین‌بار این ویژگی را در مایکروسافت اج مشاهده کرد، پیاده‌سازی عملکرد این قابلیت به‌صورت داخلی در مرورگر اج مایکروسافت کمی پیشرفته‌تر از روش گوگل در مرورگر Chrome Canary است. البته این امر کالاً طبیعی است و برای رقابت با نمونه‌های موجود مایکروسافت باید تلاش کند تا عملکرد متفاوتی ارائه کند.

منبع:

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.