مراکش میزبان اجلاس امنیت سایبری آفریقا
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ «Nexaya»، شرکت فرانسوی متخصص در طراحی و توسعه تجهیزات الکترونیکی برای هوانوردی، با «Emec Expo» برای میزبانی اجلاس امنیت سایبری آفریقا در کازابلانکا در 10 و 11 می 2023 همکاری میکند.
هدف این اجلاس تحت عنوان «آفریقای دیجیتال : تأثیر امنیت سایبری»، ارائه فرصتی منحصر به فرد برای ذینفعان مالی، به ویژه بانکها و شرکتهای بیمه است تا از آخرین روندها و محصولات در امنیت سایبری مطلع شوند.
اجلاس با حضور کارشناسانی از آلمان، مراکش، رژیم صهیونیستی و مصر، همچنین بستری را برای متخصصان مشهور در زمینه امنیت سایبری فراهم میکند تا تجربیات خود را به اشتراک بگذارند و در مورد بهترین شیوهها برای امنیت دیجیتال بحث کنند.
شرکت کنندگان میتوانند در ارائهها، بحثهای پنل و نمایش محصولات امنیت سایبری شرکت کنند.
اجلاس امنیت سایبری آفریقا همچنین به عنوان یک فرصت شبکهسازی و همکاری حیاتی عمل میکند و به شرکتکنندگان اجازه میدهد با افراد همفکر ارتباط برقرار و مشارکتهای بالقوه را کشف کنند.
کارشناسان معتقدند که هدف اجلاس، افزایش آگاهی عوامل مالی در مورد خطرات فزاینده حملات سایبری و ارائه دانش و ابزار لازم برای محافظت مؤثر از خود است.
رشید بوتاکدات (Rachid Boutachdat)، مدیر عامل Nexaya در مورد این رویداد گفت :
«ما از همکاری با Emec Expo برای سازماندهی این رویداد امنیت سایبری که متخصصان این صنعت را گرد هم میآورد، هیجانزده هستیم و این نشست فرصتی منحصر به فرد برای کشف بهترین روشها و جدیدترین فناوریها است.»
محمد امین موکریس (Mohammed Amine Moukriss)، از شرکت Emec Expo اظهار داشت :
«ما مشتاقانه منتظر دیدن نتایج مثبت این رویداد ویژه امنیت دیجیتال در آفریقا هستیم که چشماندازهای جدیدی ارائه میدهد.»
تهدید سایبری در حال ظهور
یافتههای تحقیقاتی جدید نشان میدهد که مراکش در بین 5 کشور برتر جهان با بالاترین میزان حملات بدافزاری در سال 2020 بوده است. بهطور تکاندهنده، تقریباً 23 درصد از کاربران مراکشی تلفن همراه حداقل یک حمله بدافزاری را در طول سال تجربه کردهاند.
طبق این گزارش هشداردهنده، مراکشیها بهخصوص در مورد امنیت سایبری بیاهمیت هستند و تنها ۸ درصد از پاسخدهندگان در نظرسنجی از نرمافزار آنتیویروس استفاده میکنند.
این یافتهها در حالی به دست میآیند که حملات سایبری، جنگ سایبری و تروریسم سایبری به عنوان تهدیدهای بزرگ جهانی در حال ظهور هستند. در سال 2020، بانک جهانی حملات سایبری را به عنوان پنجمین تهدید بزرگی که دنیای مدرن با آن مواجه است رتبهبندی کرد.
طی 2 سال گذشته، همهگیری کرونا باعث افزایش سریع نرخ نفوذ اینترنت و انتقال دیجیتال جهانی شده است. متأسفانه، طوفان جنگ سایبری نیز ایجاد کرده است.
براساس دادههای «Purplesec»، شرکت داده پیشرو در این زمینه، از آنجایی که کسبوکارها تقریباً یک شبه مجبور شدند به سمت عملیاتهای دیجیتال روی بیاورند، حملات سایبری در طول همهگیری در سراسر جهان به میزان خیرهکننده 600 درصدی افزایش یافت.