about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

کارشناسان معتقدند که مراکش، آسیب‌پذیرترین کشور آفریقایی در برابر تروجان‌های بانکی است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ براساس گزارش ارزیابی تهدیدات سایبری آفریقا، مراکش بیشترین آسیب را از تروجان‌های بانکی و بدافزارهای دزد با 18827 حمله در سال 2022 شناسایی کرده است.

تروجان‌های بانکی نوعی بدافزار هستند که مجرمان سایبری برای کنترل دستگاه یا سرقت اطلاعات حساس از آن استفاده می‌کنند. این بدافزار بیشتر برای جمع‌آوری جزئیات بانکی و اعتبارنامه‌های ورود استفاده می‌شود.

تروجان‌ها را می‌توان از طریق ایمیل‌های فیشینگ، وب‌سایت‌های مخرب، بارگیری‌های درایو یا ابزارهای دیگر نصب کرد.

این گزارش که به‌وسیله اینترپل منتشر شده، نشان می‌دهد که آفریقای جنوبی با 6560 حمله شناسایی شده پس از مراکش در رتبه دوم و پس از آن نیجریه با 5366 مورد قرار دارد.

طبق تحقیقات ذکر شده در گزارش اینترپل، مجرمان سایبری در مراکش و جاهای دیگر تا حد زیادی به مهندسی اجتماعی متکی هستند که شامل تاکتیک‌هایی مانند جعل، جعل هویت و حملات بدافزار برای دسترسی به داده‌های محرمانه است.

در سال 2022، آژانس امنیت سایبری ژاپنی ترند میکرو (Trend Micro)، 7.7 میلیون وب مخرب را به عنوان بخشی از تحقیقات خود شناسایی کرد. 40 درصد از وب‌سایت‌های مخرب، کلاهبرداری بودند.

مراکش با 69 درصد از طرح‌های اخاذی به همان اندازه در معرض بیشترین تعداد طرح‌های اخاذی سایبری در آفریقا بود.

این کشور همچنین در معرض نوع محبوب دیگری از فعالیت‌های مجرمانه سایبری به نام باج‌افزار بود. یک حمله سایبری که به موجب آن مجرمان سایبری دولت، خرده‌فروشی یا زیرساخت‌های حیاتی از جمله تأسیسات انرژی، بیمارستان‌ها و مشاغل را هدف قرار می‌دهند.

مجرمان سایبری از باج‌افزار برای نگه داشتن دستگاه‌های مهم یا قطعات اطلاعاتی گروگان استفاده و دسترسی کاربران به داده‌ها را تا زمان پرداخت باج مسدود می‌کنند.

آفریقای جنوبی با 42 درصد حملات، بیشترین هدف حملات باج‌افزار در این قاره است و مراکش با 8 درصد و بوتسوانا و مصر با 6 درصد در رتبه‌های بعدی قرار دارند.

تحقیقات ترند میکرو بیشتر نشان می‌دهد که منبع 2 درصد از کلاهبرداری‌های اخاذی به آفریقای جنوبی و پس از آن مراکش با 2 درصد ردیابی شده است. داده‌ها نشان می‌دهد که سرورهای این کشورها یا در معرض خطر هستند، هک شده‌اند و به عنوان دستگاه‌های پروکسی برای مجرمان سایبری در جاهای دیگر استفاده می‌شوند یا اینکه سرورها بخشی از یک بات‌نت هستند که برای فعالیت‌های مخرب استفاده می‌شود.

منبع:

تازه ترین ها
بازیابی
1403/12/06 - 23:25- جرم سایبری

بازیابی روزنامه بوفالو نیوز از حمله سایبری

در تاریخ ۳ فوریه، یک حمله سایبری بسیاری از سیستم‌هایی که برای تولید روزنامه بوفالو استفاده می‌شود را مختل کرد.

ارتباط
1403/12/06 - 23:22- جرم سایبری

ارتباط هک بایبیت با تأمین مالی تسلیحات کره شمالی

هک ۱.۵ میلیارد دلاری اخیر صرافی ارز دیجیتال بایبیت بار دیگر توجه‌ها را به فعالیت‌های مجرمانه سایبری کره شمالی جلب کرده است.

احتمال
1403/12/06 - 23:20- جرم سایبری

احتمال افشای اطلاعات خصوصی سلبریتی‌های بریتانیایی

برخی از بزرگ‌ترین ستارگان بریتانیا، از جمله اما تامپسون، هشدار دریافت کرده‌اند که اطلاعات خصوصی آن‌ها ممکن است به‌صورت آنلاین منتشر شود.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.