about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

مقامات اتحادیه اروپا با مقامات کشورهای آسیایی در زمینه قوانین هوش مصنوعی مذاکراتی انجام داده اند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان، به گفته مقامات ارشد اتحادیه اروپا، این اتحادیه در حال مذاکره با کشورهای آسیایی برای پیروی از قوانین جدید از سوی شرکت‌های فناوری است که شامل افشای محتوای دارای حق چاپ و تولید شده توسط هوش مصنوعی میباشد.

به گفته اتحادیه اروپا و کشورهای عضو آن ،مقاماتی برای مذاکره در مورد استفاده از هوش مصنوعی با حداقل 10 کشور آسیایی از جمله هند، ژاپن، کره جنوبی، سنگاپور و فیلیپین اعزام شده اند.

این اتحادیه در نظر دارد قانون هوش مصنوعی پیشنهادی خود را به معیاری جهانی برای این فناوری در حال رشد تبدیل کند، همانطور که قوانین حفاظت از داده آن به شکل‌گیری استانداردهای جهانی حریم خصوصی کمک کرده است.

به گفته هفت نفر از منابع آگاه ، تلاش برای متقاعد کردن دولت‌های آسیایی در مورد نیاز به قوانین جدید سخت‌گیرانه با استقبال گرم مواجه شده است.

دولت سنگاپور که یکی از مراکز فناوری پیشرو در آسیا میباشد، اعلام کرد که این کشور ترجیح میدهد قبل از انطباق این قوانین با مقررات محلی، چگونگی تکامل این فناوری را دنبال کند. مقامات سنگاپور و فیلیپین ابراز نگرانی کردند که مقررات بیش از حد عجولانه ممکن است نوآوری هوش مصنوعی را دچار مشکل کند.

 

 

منبع:

تازه ترین ها

لهستان: رسانه‌های اجتماعی متحد خاموش روسیه هستند

وزیر امور دیجیتال لهستان اعلام کرد که رسانه‌های اجتماعی متحد خاموش روسیه محسوب می‌شوند.

گسترش
1405/07/29 - 17:34- هوش مصنوعي

گسترش تبلیغات در چت‌جی‌پی‌تی به ۲۶ کشور دیگر

اوپن‌اِی‌آی در تلاشی برای افزایش درآمد، تبلیغات در چت‌جی‌پی‌تی را به ۲۶ کشور دیگر گسترش می‌دهد.

دگرگونی
1405/07/29 - 16:33- آسیا

دگرگونی صنعت خودرو با نرم‌افزار و فناوری دیجیتال

نتایج یک نظرسنجی نشان می‌دهد که مدیران صنعت خودرو انتظار دارند نرم‌افزار و رشد بازار چین، این بخش را تا سال ۲۰۳۵ دگرگون کنند.