about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

انتشار شده در تاریخ

مدیر شرکت سامسونگ درگذشت

لی کان هی، مدیر شرکت کره‌ ای سامسونگ، در سن ۷۸سالگی درگذشت.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت سامسونگ اعلام کرد که لی کان هی، رئیس این شرکت در سن ۷۸سالگی از دنیا رفته است. 


این شرکت کره ای اعلام کرد که رئیس این گروه، در تاریخ ۲۵اکتبر و در حالی که خانواده او در کنارش بودند، درگذشته است.


چیزی در مورد علت این مرگ گزارش نشده است اما لی سال ها به دلیل حمله قلبی سال ۲۰۱۴، در بستر بیماری بوده و از مجامع عمومی به دور بوده است. 


لی کان هو شخصیت مهمی بود که نقش بزرگی در تبدیل کردن سامسونگ به یکی از قدرت های تجاری ایفا کرد و این شرکت را از یک گروه سازنده تلویزیون ساده به یکی از قدرتمند ترین برند های فناوری دنیا تبدیل کرد.
او تبدیل به ثروتمند ترین فرد در کره جنوبی شد . گروه سامسونگ بیش از نیمی از تولید ناخالص داخلی کره جنوبی را بر عهده دارد.


به گفته شرکت سامسونگ، شعار لی در سال۱۹۹۳ با عنوان «مدیریت نو»، عامل محرک و تشویق کننده ای بود تا این شرکت بهترین فناوری را برای کمک به جامعه جهانی ارائه دهد. 
لی همچنین گرفتار بعضی معضلات قانونی بود و سال۲۰۰۸ متهم به رشوه خواری و اختلاس شده بود. اما بعدها از این اتهامات تبرئه شد.
لی ،خلاقیت های متعددی را در حوزه های مختلف الکترونیکی از جمله تولید نیمه رسانا، تراشه های حافظه، نمایشگرها، و سایر مولفه های پایه در دستگاه های دیجیتالی امروز را به جهانیان عرضه کرد.


 

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.