مدیریت خطرات سایبری : الزام تقویت امنیت سایبری
به گزارش کارگروه بینالملل سایبربان؛ کارشناسان معتقدند که مدرنسازی فناوری اطلاعات در 2 سال گذشته پاسخی ضروری به ویرانیهای همهگیری کرونا بود، اما در بسیاری موارد سطح حملات دیجیتال را نیز گسترش و به عوامل تهدید فرصتهای بیشتری برای به خطر انداختن داراییهای کلیدی میدهد. طبق مطالعه جدید شرکت امنیت سایبری ترند میکرو (Trend Micro)، سازمانها در تلاش هستند تا سطح حمله سایبری در حال گسترش را تعریف و ایمن و مدیریت ریسک را مختل کنند. این مطالعه نشان داد که به طور متوسط، سازمانها در هند تنها 67 درصد از سطح حمله کامل خود را دیدهاند، در حالیکه 95 درصد سازمانها توانستهاند سطح حمله خود را تا حدی تعریف کنند. بیش از 39 درصد از سازمانها در صورت قطع شدن ابر احساس میکنند کاملاً در معرض خطر سایبری هستند.
به نظر میرسد چالشهای دید دلیل اصلی تلاش سازمانها برای مدیریت ریسکهای سایبری باشد. حدود 92 درصد از پاسخ دهندگان نگران رشد و گسترش سطح حمله بودند. 64 درصد دیگر از پاسخ دهندگان در نظرسنجی گفتند که با وجود پیچیده بودن سطح حمله دیجیتالی سازمان آنها، میتوان آن را کنترل کرد.
دید سطح حمله به دلایل مختلف مانند عدم وجود ابزار مناسب، وجود ابزارهای بسیاری در سازمانها برای نگهداری اطلاعات در سیلوها و نوآوری مداوم در فناوری چالشبرانگیز است. حدود 41 درصد از پاسخ دهندگان احساس میکنند که سطح حمله سازمان آنها کمترین دید را در داراییهای شبکه دارد.
شاردا تیکو (Sharda Tickoo)، مدیر فنی ترند میکرو در هند و آسیای جنوبی، گفت :
«رویکرد یکپارچه و مبتنی بر پلتفرم بهترین راه برای به حداقل رساندن شکافهای دید، افزایش ارزیابی ریسک و بهبود حفاظت در این محیطهای پیچیده و توزیع شده فناوری اطلاعات است.»
یافتهها برای هند
- 93 درصد از پاسخ دهندگان معتقدند که سطح سوم باید نقش حیاتیتری در نشان دادن اقدامات خوب امنیت سایبری ایفا کند.
- در حال حاضر 65 درصد سازمانها در معرض خطر حملات سایبری متوسط قرار دارند.
- 55 درصد از سازمانها قصد دارند در سال 2022 روی آموزش تیم فناوری اطلاعات خود سرمایهگذاری کنند.
- در حال حاضر 39 درصد از سازمانها از یک مدل پلتفرم برای مدیریت سطح حمله دیجیتال خود استفاده میکنند.