about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

مایکل کوربات ، مدیرعامل گروه شرکت‌های مالی سیتی بانک، اعلام کرد که این گروه در حال همکاری با برخی کشورهای جهان برای ساخت ارزهای دیجیتال ملی است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ به نقل از «The Block»، کوربات روز جمعه در مصاحبه‌ای با بلومبرگ (Bloomberg) گفته است:

من فکر می‌کنم که در آینده‌ای نه‌چندان دور شاهد یک ارز دیجیتال حاکمیتی خواهیم بود، نمی‌توانم آن را یک ارز دیجیتال خطاب کنم.

کوربات بدون بیان این‌که کدام کشورها با سیتی‌بانک همکاری کرده‌اند گفت:

مدتی است که با برخی از دولت‌های سراسر جهان در زمینه ساخت و تجاری‌سازی آنها [ارزهای دیجیتال] همکاری می‌کنیم. من فکر می‌کنم که آمدن آنها اجتناب ناپذیر است.

هنگامی که توجه‌ها به این موضوع جلب شد، دانیل رومرو آپسیلوس (Danielle Romero Apsilos)، مدیر روابط عمومی سیتی‌بانک، در مصاحبه‌ای گفت که تعدادی از بانک‌های مرکزی در حال ارائه مشاوره به دولت‌ها در رابطه با ارزهای دیجیتال ملی (CBDC) هستند و سیتی‌بانک هم به‌صورت فعال در این مشاوره‌ها شرکت می‌کند.

رومرو آپسیلوس گفته است:

سیتی‌بانک به عنوان یک متخصص سر‌شناس در بازار ارائه خدمات پرداختی، با اتصال به بیش‌ از ۲۰۰ سیستم تسویه حساب، در حال وارد کردن تجربیات خود به منظور انتخاب طرحی برای پیاده‌سازی ارزهای دیجیتال است.

این اولین باری نیست که کوربات آینده ارزهای دیجیتال ملی را پیش‌بینی می‌کند، او در نوامبر ۲۰۱۷ (آبان ۹۶) گفته بود:

به احتمال زیاد شاهد ارزی خواهیم بود که دولت‌ها را معرفی می‌کند، نه یک ارز دیجیتال، فکر می‌کنم که «ارز دیجیتال» واژه مناسبی برای آن نیست، اما می‌گویم ارز دیجیتال.

کوربات در مصاحبه روز جمعه خود در رابطه با آینده ارزهای دیجیتال گفت که این موضوع به ماهیت اصلی هر ارز بستگی دارد.

کوربات در این رابطه می‌گوید:

برخی از آنها دارای پشتوانه هستند، برخی با طلا مقایسه شده‌اند و برخی با گزینه‌های دیگر مقایسه شده‌اند. برخی از این ارزهای فقط گزینه‌های متوالی و ادامه‌دار منابع پرداختی مختلف هستند که مردم می‌توانند بر اساس ماهیت اصلی و چیزی که واقعاً هستند از آنها بهره‌مند شوند.

در سال ۲۰۱۵، سیتی‌بانک ایده راه‌اندازی ارزدیجیتال خود به نام سیتی کوین (Citicoin) را به‌منظور انتقال آسان‌تر پول بین کشورها ارائه کرد. اما سال گذشته این ایده رد شد، چراکه سایر روش‌های ثبت‌شده، موثر‌تر و کارآمد‌تر از طرح سیتی کوین بودند.

گزارش‌های اخیر حاکی از آن است که سیتی‌بانک به دنبال ارائه خدمات امانت‌داری (کاستودی) ارزهای دیجیتال است. سیتی‌بانک در مصاحبه‌ای گفته است که آزمایش‌های داخلی مربوط به خدمات امانت‌داری از ارزهای دیجیتال را انجام داده است.

کوربات پس از ۳۸ سال فعالیت، که ۸ سال آخر آن در سمت مدیر‌عامل این بانک بود، در فوریه ۲۰۲۱ (بهمن) سیتی‌بانک را ترک خواهد کرد. او درحال تحویل مسئولیت مدیریت سیتی‌بانک به جین فریزر (Jane Fraser)، مدیرعامل بانک جهانی مصرف‌کنندگان سیتی (GCB) است. فریزر اولین زنی خواهد بود که یکی از بزرگ‌ترین بانک‌های وال‌‌استریت را رهبری می‌کند.

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.