about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

مدیرعامل اینتل می‌گوید با از راه رسیدن نسل دوازدهم از پردازنده‌های Core ورق بر می‌گردد.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ،روزگاری نه چندان دور پردازنده‌های اینتل انتخاب بلامنازع خریداران و به ویژه گیمرها بودند اما طی چند سال اخیر اینتل برتری خود را از دست داده است و پردازنده‌های Ryzen ارزش خرید و راندمان انرژی بسیار بهتری دارند. حالا مدیرعامل اینتل می‌گوید با از راه رسیدن نسل دوازدهم از پردازنده‌های Core ورق بر می‌گردد.

آن‌طور که مدیرعامل این کمپانی می‌گوید، اینتل اطمینان دارد در سال 2022 میلادی اینتل جایگاه از دست رفته خود را پس می‌گیرد و حتی شاهد تصاحب هرچه بیشتر بازار از سوی تیم آبی خواهیم بود. Pat Gelsinger اخیراً در یک مصاحبه به برنامه‌های اینتل برای بازار پردازنده‌های رده مصرف کننده و سرور پرداخته است و از چگونگی کنار زدن رقبایی چون AMD، Arm و اپل سخن گفته است.
مدیرعامل اینتل ادعا می‌کند پردازنده‌های نسل دوازدهمی Alder Lake-S به زودی به برتری پردازنده‌های AMD Ryzen خاتمه می‌دهند و یکبار دیگر اینتل یکه تاز بلامنازع خواهد بود. پت گلسینگر با اذعان به پیشرفت‌ها و دست آوردهای AMD طی سال‌های اخیر، تاکید دارد با از راه رسیدن پردازنده‌های Alder Lake و Sapphire Rapids شاهد پایان برتری تیم سرخ خواهیم بود.

آقای گلسینگر ادعا کرد پردازنده‌های نسل دوازدهمی اینتل از هر دو جنبه کارایی و راندمان انرژی بر پردازنده های Ryzen برتری بلامنازع دارند و جایگاه اینتل را مستحکم خواهند کرد. وی تاکید دارد ریزمعماری Alder Lake-S یک برگ برنده در دستان این کمپانی است. البته وی هیچ اشاره‌ای به ریزمعماری های آتی AMD Zen و پیشرفت‌های احتمالی آنها نکرد.

مدیرعامل اینتل ادعا می‌کند پردازنده‌های نسل بعدی این کمپانی با داشتن فناوری‌های جدیدی چون حافظه DDR5، گذرگاه PCIe Gen 5 و مسیر ارتباطی پرسرعت Compute Express Link (CXL) باعث برتری پلتفرم‌های تیم آبی خواهند شد و یکبار دیگر اینتل آینده این صنعت را تعیین می‌کند.

گلسینگر به پردازنده‌های اختصاصی اپل هم اشاره کرد و تاکید دارد کنار گذاشتن Core از سوی اپل موجب نگرانی آنها نشده است. مدیرعامل اینتل با اشاره به همکارهای قوی این کمپانی با سازندگان لپ تاپ‌های ویندوزی و تبلت های اندرویدی، از تلاش‌ها برای رقابت با اپل و Arm سخن گفت.
 

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.