مدیرعامل انویدیا از تسلط کامل نرم افزار بر وسایل نقلیه آینده خبر میدهد
به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ زمانی که مدیرعامل انویدیا جنسن هوانگ به طور مداوم در حال پیش بینی آینده است بهترین کار نشستن و گوش دادن به حرفهای اوست. در حال حاضر این شرکت به طور گستردهای با بهترین خودروسازهای جهان از جمله مرسدس، آئودی، فولکس واگن و هیوندای در حال کار است. بهطور مثال تمام سیستم دیجیتال محصولات مدرن آئودی از تراشههای شرکت انویدیا قدرت میگیرند.
او در جدیدترین مصاحبه خود با اتونیوز اروپا در مورد مسائل مختلفی از جمله خودروهای خودران، چالش های پیش روی خودروسازان و همینطور نرم افزار صحبت کرده است.
او در یکی از جنجالیترین پیش بینیهای خود ادعا کرده که تا سال 2030 در حدود 20 درصد از خودروهای بهفروش رسیده مجهز به سیستمهای خودران سطح بالا هستند و اکثر آنها نیز از سیستم های پردازشی شرکت انویدیا استفاده میشود.
او اعتقاد دارد که این سیستم خودران در اشکال مختلف از جمله کشنده، تاکسی، شاتل و ربات های تحویل دهنده استفاده خواهد شد. همچنین در مورد سطح اتوماسیون این سیستم ها احتمالا از سطح 4 برای تحویل کالا در دانشگاه ها و سایر مناطق استفاده خواهد شد زیرا مقرون به صرفهترین و ایمنترین گزینه است.
اما خودروهای شخصی تنها در سطح 2 باقی خواهند ماند آن هم سطح 2 بسیار پیشرفته تر از چیزی که امروز وجود دارد.
در واقع شما در سال 2030 به وسیله ذهن خود خودرو را کنترل خواهید کرد و خودرو همه کارها را برای شما انجام میدهد. جابهجایی خودرو در پارکینگ، بزرگراه و رانندگی در ترافیک به طور کامل خودران خواهد و سطح 2 به تنهایی میتواند تجربه رانندگی را دگرگون کند.
ینس هوآنگ می گوید:«هوش مصنوعی و روباتها جایگزین انسان نخواهند بود بلکه سطح زندگی انسان ها را ارتقا میدهند. آنها به طور کامل جایگزین تجربه رانندگی نخواهند شد همانطور که من شخصا از رانندگی لذت میبرم اما سیستم خودران تسلا نیز بسیار آرامش بخش است و آن را دوست دارم.»
هوانگ همچنین خودروهای برقی را بیشتر یک کالای لوکس مصرفی میداند تا وسیلهای برای حفاظت از محیط زیست.
از نظر او یک خودروی برقی حس ابریشمی، آرام بدون استنشاق بوی بد بنزین و گازوئیل را دارد به گونهای که شخصا چندین سال است به پمپ بنزین مراجعه نکردهام در نتیجه این تجربه بشدت لوکس و گران قیمت است. همچنین در مورد مشکلات زیاد گروه فولکس واگن در رابطه با تولید نرم افزار اختصاصی خود باید گفت که شرکت های بزرگ مجبور به داشتن نرم افزارهای اختصاصی به خود هستند.
دلیل اصلی آن نیز این است که شرکتها تنها خودر نمیسازند بلکه باید یک سیستم برای کنترل یک ناوگان طراحی کنند. همانند آنچه که در شرکت های بزرگ رسانهای مشاهده میشود.
سیستمها باید آماده خدمت رسانی به میلیونها خودرو در جاده باشند. تمامی این شرکت ها از پس این گذار بر نخواهند آمد و زمان رسیدن هر شرکت به نقطه مطلوب با دیگری متفاوت خواهد بود در نتیجه شرکتهایی که این انتقال را زودتر انجام دهند با پاداش های بزرگ تری همراه میشوند. این انتقال در 5 سال آینده باید صورت بگیرد.