about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

نیروهای دریایی و هوایی آمریکا با همکاری بوز آلن همیلتون در حال بروزرسانی سامانه‌های نسل سوم موقعیت‌یاب جغرافیایی هستند.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبربان؛ مرکز جنگ اطلاعاتی نیروی دریایی آمریکا در اقیانوس آرام (Naval Information Warfare Center Pacific) به تازگی قراردادی 178 میلیون دلاری را با شرکت «بوز آلن همیلتون» (BooZ Allen Hamilton) امضا کرده است. هدف از این کار مدرن سازی سامانه‌های موقعیت‌یاب جغرافیایی با همکاری مرکز سامانه‌های موشکی و فضایی نیروی هوایی آمریکا (Air Force’s Space and Missile Systems Center) است.

مرکز جنگ اطلاعاتی نیروی دریایی، رهبری طرح‌های تحقیق، توسعه و مهندسی سامانه‌های فضایی نیروی دریایی را بر عهده دارد. همچنین روی تحقیقات «موقعیت‌یابی، ناوبری و زمان‌بندی» (PNT) برای حسگرها و سامانه‌های ناوبری نظارت می‌کند.

بر پایه قرارداد یاد شده، شرکت بوز آلن همیلتون، از مدرن سازی معماری موقعیت‌یاب جغرافیایی، به خصوص از طریق برنامه‌هایی مانند «تجهیزات کاربری موقعیت‌یاب جغرافیایی نظامی» (Military GPS User Equipment)، «موقعیت‌یاب جغرافیایی 3» (GPS III) و « نسل بعدی سامانه کنترل عملیات» (Next Generation Operational Control System)، پشتیبانی می‌کند. به عبارت دیگر، نیروی دریایی و دریایی هر 3 حوزه موقعیت‌یاب جغرافیایی مورد استفاده را از پایانه کاربری تا ایستگاه‌های زمینی ماهواره‌های جدید نسل سوم موقعیت‌یاب جغرافیایی، بروزرسانی خواهند کرد.

بوز آلن همیلتون تعریف سیستم، نیازهای هماهنگ‌سازی، قابلیت‌های بهبود، مهندسی امنیت سایبری، یکپارچگی پلتفرم و آزمایش و مدیریت برنامه را ارائه می‌دهد.

اولین ماهواره از نسل سوم موقعیت‌یاب‌های جغرافیایی مدتی قبل به مدار فرستاده و آنلاین شد. هم‌اکنون ارتش آمریکا در حال کار با آن است تا از عملکرد و نوع ارتباطات آن با ایستگاه‌های زمینی ارتباط برقرار کند. در این نسل دقت ماهواره‌ها افزایش یافته و در برابر جمرها مقاوم‌تر شده‌اند. به علاوه نسل بعدی سامانه کنترل عملیات در حال بروزرسانی است تا بتوان از آن بهره گرفت؛ اما از زمان‌بندی تعیین شده عقب‌تر است. نیروی هوایی به همین منظور با لاکهید مارتین قرارداد همکاری امضا کرد تا به صورت پیوسته بروزرسانی‌های نرم‌افزاری را برای این بستر جدید آماده کند.

بر پایه گزارش بخش مدیر بخش ارزیابی و آزمایش عملیاتی پنتاگون، تأخیرهای به وجود آمده در هر 3 بخش، آزمایش و بررسی موقعیت‌یاب جغرافیایی را با تأخیر مواجه کرده است. نیروی هوایی موفق شده است کمی از این تأخیر را جبران کند؛ اما خطرات برنامه به روشنی بیان نشده و احتمال بروز خطاهای ناشناخته را افزایش داده‌اند.

نیروی هوایی قصد دارد آزمایش‌های عملیاتی خود را در سال 2020 آغاز کند.

منبع:

تازه ترین ها
معرفی
1403/12/07 - 07:38- آسیا

معرفی سیستم پیشرفته جدید شرکت اسرائیلی البیت

شرکت اسرائیلی سیستم‌های البیت از یک سیستم‌عامل پیشرفته برای پلتفرم‌های بدون سرنشین رونمایی کرد.

تقویت
1403/12/07 - 07:36- هوش مصنوعي

تقویت همکاری‌های فناوری و هوش مصنوعی در عربستان

وزیر فناوری اطلاعات و ارتباطات عربستان مذاکراتی در سطح بالا برای تقویت همکاری‌های هوش مصنوعی، فناوری و فضایی انجام داد.

گسترش
1403/12/07 - 07:34- آسیا

گسترش روابط هند و مالزی در حوزه امنیت سایبری و هوش مصنوعی

به گفته کارشناسان، هند و مالزی روابط دفاعی خود را گسترش دادند و بر هوش مصنوعی و امنیت سایبری تمرکز کردند.