about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

«کن کوتاراگی» مخترع پلی استیشن در مصاحبه جدید خود با بلومبرگ درباره متاورس و هدست‌های واقعیت مجازی و واقعیت افزوده صحبت کرد و به نظر می‌رسد چندان تحت تاثیر این فناوری قرار نگرفته است.

مدیر سابق سونی که گاهی از او به عنوان «پدر پلی استیشن» نیز یاد می‌شود، در مصاحبه خود با بلومبرگ اعلام کرد که به عقیده او ارزش زیادی در متاورس وجود ندارد.

کوتاراگی در این مصاحبه گفت:

حضور در دنیای واقعی بسیار مهم است، اما متاورس به حضور شبه-واقعی در دنیای مجازی مربوط می‌شود و نمی‌توانم اهمیت این موضوع را درک کنم. آیا شما ترجیح می‌دهید تا به جای خود واقعیتان یک آواتار شسته و رفته باشید؟ این فناوری اساسا هیچ تفاوتی با سایت‌های گفتگو ناشناس ندارد.

متاورس اصطلاحی است که از داستان‌های علمی-تخیلی گرفته شده و به نسخه آینده اینترنت اشاره دارد که کاربران برای دسترسی به آن باید به فناوری‌هایی مانند هدست واقعیت مجازی یا واقعیت افزوده متوسل شوند.

نظر مدیر سابق پلی استیشن درباره هدست‌های واقعیت مجازی

کوتاراگی در ادامه توضیح می‌دهد که به عقیده او هدست‌های واقعیت مجازی و واقعیت افزوده مرتبط با فناوری متاورس نیز چندان مورد پسند نیستند. معمار اصلی پلی استیشن در این رابطه عنوان می‌کند:

«هدست‌ها شما را از دنیای واقعی جدا می‌کند و نمی‌توان با آن موافق باشیم.» او همچنین اضافه کرد: «هدست‌ها به معنای واقعی آزاردهنده هستند.»

او در حالی نظرات خود را بیان کرد که، فیسبوک با ری‌برند بزرگ خود و تغییر نام به «متا» مسیر خود را به سمت فناوری‌های متاورس تغییر داده است.

در همین حال، مایکروسافت، شرکت سازنده ایکس باکس و رقیب اصلی سونی در صنعت بازی، این هفته با خرید شرکت اکتیویژن توضیح داد که بر ساخت پلتفرم‌های متاورس تمرکز خواهد کرد.

از طرفی دیگر کوتاراگی تنها نام شناخته شده صنعت فناوری محسوب نمی‌شود که تردیدهای خود را نسبت به متاورس اعلام کرده. «ایلان ماسک» ثروتمندترین فرد جهان نیز اخیرا به نوعی اعلام کرده بود که هیچ علاقه‌ای به متاورس و Web3 ندارد.

منبع:

تازه ترین ها
پشت
1403/12/07 - 15:32- ایران

پشت پردهٔ گزارش آلما: پروپاگاندای سایبری صهیونیست ها علیه ایران

گزارشی که موسسه الما به تازگی منتشر نموده است بیانگر ترس و وحشت رژیم صهیونیستی از قدرت سایبری ایران و تلاش برای ایران هراسی سایبری در جهان است.

آمادگی
1403/12/07 - 10:09- آمریکا

آمادگی کمتر از نیمی از شرکت‌های جهان در برابر حملات سایبری

کارشناسان اعلام کردند که با وجود افزایش حملات سایبری، کمتر از نیمی از تولیدکنندگان در جهان برای رویارویی با نقض‌های امنیتی آمادگی دارند.

عملکرد
1403/12/07 - 09:43- فناوری اطلاعات

عملکرد بهتر مغز انسان نسبت به هوش مصنوعی در پردازش متون طولانی

موسسه فناوری رژیم صهیونیستی ادعا کرد که مغز انسان در پردازش متن طولانی از هوش مصنوعی بهتر عمل می‌کند.