about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

مخالفت سناتورها با ارز دیجیتالی فیسبوک

فیس‌بوک نتوانست رضایت سناتورهای آمریکایی را در مورد لیبرا جلب کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان؛ شرکت «دیجیاتو»؛ روز گذشته «دیوید مارکوس»، رییس بخش بلاک‌چین فیس‌بوک برای ادای توضیحاتی در مورد پروژه لیبرا و کالیبرا در کمیته بانکداری سنا حاضر شد اما ظاهراً در جلب نظر سناتورها موفق نبوده است.

«شرود براون»، سناتور دموکرات ایالت اوهایو از همان ابتدا شمشیر را از رو بسته و پروژه لیبرا را با پیوند زدن به رشته رسوایی‌های فیس‌بوک از کمبریج آنالیتیکا گرفته تا عملکرد نامطلوب این شبکه اجتماعی در جریان کشتار جمعی مسلمانان میانمار زیر سؤال برد:

فیس‌بوک مثل نوزادی نوپا که دستش به جعبه کبریت می‌رسد، بارها و بارها خانه را آتش زده. اجازه به آن‌ها برای سر و کار پیدا کردن با حساب بانکی مردم دیوانگی خواهد بود. نباید اجازه دهیم با ابزارهای قدرتمندی نظیر سیاست‌های پولی که حتی قدرت آن را درک نمی کنند، بازی کرده و شهروندان سختکوش را به مخاطره بیندازند.

مارکوس تمام تلاش خود برای جواب دادن به این دغدغه‌ها را بکار بسته و طرح جامع این شرکت برای منطبق کردن پروژه لیبرا و کیف پول کالیبرا با قوانین مالی موجود را شرح داد. او همچنین به کمیته سنا اطمینان خاطر داد که علی‌رغم واقع شدن دفتر مرکزی انجمن لیبرا در سوییس، از قوانین سازمان‌های مالی آمریکا از جمله شبکه اجرایی جرایم مالی (FinCEN) و فهرست تحریم‌های دفتر کنترل سرمایه‌های خارجی آمریکا (OFAC) پیروی خواهند کرد.

جمع‌آوری داده‌های حساس کاربران یکی دیگر از موضوعات این بحث بود که فیس‌بوک در آن سابقه درخشانی ندارد. مارکوس به صورت کلی وعده داد که شرکت متبوعش داده‌های مربوط به تراکنش‌های لیبرا را بدون تأیید صریح کاربر جمع‌آوری نخواهد کرد.

وی همچنین مدعی شد که مدل کسب‌وکار کالیبرا بر مشارکت مبتنی است نه جمع‌آوری داده و دلیل خاصی برای گرداوری اطلاعات وجود ندارد. ادعایی که سناتور «تینا اسمیت» درباره صحت آن ابراز تردید کرد.

این جلسه نشان داد که بسیاری از سناتورها مخالف برنامه‌های رمز ارز فیس‌بوک هستند اما هنوز مشخص نیست که درباره آن چه تصمیمی خواهند گرفت. از طرف دیگر پیش‌نویسی در مجلس تهیه شده که از تبدیل شدن شرکت‌های فناوری بزرگ به مؤسسات مالی و صدور رمز ارز توسط آن‌ها جلوگیری می‌کند. در صورت تصویب این طرح که جریمه یک‌میلیون دلاری را برای متخلفین در نظر گرفته، فیس‌بوک دو انتخاب بیشتر نخواهد داشت: قطع ارتباط کامل با پروژه لیبرا یا لغو کامل آن.

تازه ترین ها
تحریم
1403/12/07 - 18:22- اروپا

تحریم یک شهروند کره شمالی مرتبط با گروه لازاروس توسط اتحادیه اروپا

اتحادیه اروپا روز دوشنبه بسته جدیدی از تحریم‌ها را علیه روسیه تصویب کرد که افراد دخیل در جنگ سایبری و عملیات اطلاعاتی علیه اوکراین را هدف قرار می‌دهد.

محدودیت‌های
1403/12/07 - 18:17- آمریکا

محدودیت‌های صادراتی جدید آمریکا علیه چین

تیم ترامپ به دنبال محدودیت‌های صادراتی در زمینه تراشه‌های نیمه‌رسانا به چین است.

بدافزار
1403/12/07 - 18:09- جرم سایبری

بدافزار بات‌نت به دنبال نفوذ در محیط‌های مایکروسافت 365

محققان امنیت سایبری هشدار داده‌اند که یک کمپین گسترده مبتنی بر بات‌نت، تهدیدی جدی برای محیط‌های مایکروسافت 365 محسوب می‌شود، به‌ویژه آن‌هایی که همچنان از فرآیند احراز هویتی که مایکروسافت در سال‌های اخیر در حال حذف آن بوده است، استفاده می‌کنند.