about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

این طرح مشکلی به مشکلات دیگر می‌افزاید.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ؛ انتهای هفته گذشته اتحادیه فناوران یارانه‌ در اطلاعیه‌ای اعلام کرد دارندگان پروانه کسب از اتحادیه فناوران رایانه تهران می‌توانند از اینترنت بدون فیلتر استفاده کنند. از زمان انتشار این خبر مدیران و صنف‌های مختلفی با آن مخالفت کرده‌اند. در تازه‌ترین اتفاق انجمن تجارت الکترونیک نیز به صف مخالفان این طرح پیوسته است. 

انجمن تجارت الکترونیک تهران در بیانیه‌ای  با طرح اینترنت طبقاتی مخالفت کرده و آن را غیراخلاقی و غیرتخصصی دانسته است. این انجمن در بیانیه‌ای با اشاره به محدودیت‌های اینترنت بیش از سه ماه گذشته اعلام کرده که «به‌جای حل مساله و رفع مشکلات بی‌شماری که بر اساس این تصمیم اشتباه حادث شده، اخبار ضد و نقیضی از تعریف طرحی موسوم به «اینترنت طبقاتی» به گوش می‌رسد.» انجمن تجارت الکترونیکی تهران قویا با تعریف هرگونه اولویت‌بندی در دسترسی به اینترنت مخالفت کرده و بر این باور است این طرح، مشکلی بر مشکلات پیشین اضافه می‌کند.

این انجمن دسترسی به اینترنت با کیفیت و بدون محدودیت را از حقوق اولیه‌ی شهروندی دانسته و بر این باور است، شکل و کیفیت اینترنت مورد نیاز کسب‌وکارها و فعالان فضای فناوری، تفاوتی با عامه‌ی مردم ندارد. در این زمینه در بیانیه آمده: «انجمن تجارت الکترونیک اتخاذ این راهبرد را غیرمنطقی، غیراخلاقی و بی‌ثمر می‌داند. توامان‌که پیش‌برد طرح‌هایی از این دست، بیش از گذشته شکاف‌های اجتماعی را تعمیق بخشیده و موجب تشدید نارضایتی‌های عمومی می‌گردد.»

انجمن تجارت الکترونیک معتقد است «عادی سازی» اینترنت طبقاتی و القای آن به‌عنوان شیوه‌ای برای مدیریت اینترنت، به زیان تمام اجزای فعال اکوسیستم است و حاصلی جز تضعیف این صنعت در بلندمدت نخواهد داشت.

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.