about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

انتشار شده در تاریخ

محقق ایرانی کارآمدترین باتری جهان را ساخت

یک محقق ایرانی در استرالیا فناوری جدیدی از باتری ساخته که ۵ برابر نمونه‌های لیتیوم یونی شارژ نگه می‌دارد. او ادعا می‌کند این کارآمدترین باتری لیتیوم- سولفور جهان است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبریان؛ مهدخت شیبانی محقق ایرانی با کمک پژوهشگران در استرالیا باتری جدیدی ساخته‌اند که می‌تواند شارژ موبایل را برای ۵ روز متوالی حفظ یا به یک وسیله نقلیه برقی کمک کند مسافت هزار کیلومتر را بدون نیاز به شارژ طی کند.

این فناوری ذخیره‌سازی نوین ربطی به نمونه‌های فعلی ندارد که در دستگاه‌های مختلف به کار می‌رود. در فناوری جدید  باتری به ترکیب لیتیوم یونی از  لیتیوم- سولفور استفاده می‌شود.

باتری‌های لیتیوم- سولفور می‌توانند تا ۵ برابر نمونه‌های لیتیوم یونی شارژ نگه‌دارند اما تا به امروز امکان استفاده از آن‌ها در دستگاه‌های الکترونیکی مصرفی وجود نداشته است.

مهم‌ترین چالش در این زمینه بی‌ثباتی کاتد باتری است که در هر چرخه شارژ اندازه آن ۷۸ درصد کمتر می‌شود. این بدان معنا است که باتری به‌سرعت فرسوده می‌شود و برای شارژ دوباره دوام لازم را ندارد.

شیبانی و همکارانش متوجه شده‌اند با استفاده از یک کاتد انعطاف‌پذیر می‌توان انبساط و انقباض باتری را بدون کاهش اندازه، کنترل کرد. آن‌ها ادعا می‌کنند با این روش کارآمدترین باتری لیتیوم-سولفور جهان را ساخته‌اند.

او در دپارتمان  مهندسی مکانیک و هوافضای دانشگاه موناش فعالیت می‌کند. او در این باره می‌گوید: جهان نیازمند فناوری‌های نوین ذخیره‌سازی انرژی است تا با تغییرات آب و هوایی مقابله کند. باتری‌های لیتیوم-سولفور از ظرفیت بسیار بالای سولفور استفاده می‌کنند و می‌توانند تا ۵ برابر ظرفیت باتری‌های لیتیوم یونی انرژی ذخیره کنند.  همچنین این باتری از مواد ارزان ساخته می‌شود که در سراسر جهان وجود دارد.

به گفته شیبانی تجاری‌سازی این نوع باتری احتمالاً ۲تا ۴ سال دیگر انجام می‌شود و حق امتیاز برای فرایند تولید آن نیز تأیید شده است.

نمونه اولیه این باتری در آلمان ساخته شده و سال جاری این فناوری در خودرو و پنل‌های خورشیدی آزمایش می‌شود.  

 

منبع:

تازه ترین ها
مونتاژ
1405/07/30 - 17:14- آمریکا

مونتاژ روترهای وای‌فای ۸ توسط تی‌پی - لینک و کی ترونیک در ایالات متحده

تی‌پی‌لینک و کی‌ترونیک قصد دارند روترهای وای‌فای ۸ را در ایالات متحده مونتاژ کنند و تولید آن‌ها احتمالاً از سال ۲۰۲۷ آغاز خواهد شد.

هشدار
1405/07/30 - 15:58- آسیا

هشدار سازمان ملل به هند در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات

کارشناسان سازمان ملل در مورد نظارت دیجیتال در جریان اعتراضات به هند هشدار دادند.

تجارت
1405/07/30 - 15:24- آمریکا

تجارت هوش مصنوعی در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده

سرمایه‌گذاران با افزایش واکنش‌های منفی به مراکز داده، تجارت هوش مصنوعی را در معرض خطر ناشی از انتخابات میان‌دوره‌ای ایالات متحده می‌بینند.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.