about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

نفوذ
1405/05/01 - 19:43- تروریسم سایبری

نفوذ به قلب زیرساخت‌های صنعتی آمریکا؛ جزئیات عملیات «شبکه‌های خاموش»

ایالات متحده رسماً اعلام کرد که ایران در جنگ سایبری، ابتکار عمل را در دست گرفته است.

محققان با همکاری دو پژوهشگر ایرانی نمونه اولیه یک نمایشگر نوین را ساخته اند که جایگزینی ارزان قیمت برای نمایشگرهای ال سی دی است و مصرف برق آن ۵۰ درصد کمتر است.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از نیواطلس، گروهی از محققان دانشگاه‌های ناتینگهام ترن انگلیس، نیوساوث ولز کانبرا و دانشگاه ملی استرالیا به رهبری محسن رحمانی و با همکاری خسرو زنگنه کمالی، پژوهشگران ایرانی یک نسخه اولیه از فناوری نمایشگری را توسعه داده اند که جایگزین پنل‌های ال سی دی در بسیاری از تلویزیون‌های فعلی می‌شود.

هرچند بسیاری از مدل‌های نوین تلویزیون دارای نمایشگرهایی با فناوری کوانتوم دات یا پنل‌های OLEDهستند اما مدل‌های ارزان‌تر موجود در بازار از فناوری ال سی دی، فیلترهای پولاریزه کننده و نور پس زمینه ال ای دی استفاده می‌کنند. دراگومیر نشاو استاد فیزیک در دانشگاه ملی استرالیا در این باره می‌گوید: قابلیت نمایشگرهای معمولی به نقطه اوج خود رسیده و به دلیل چند محدودیت احتمال اندکی برای ارتقای آن وجود دارد.

او در ادامه می‌افزاید: امروزه جستجو برای فناوری نمایشگرهای مسطح وضعیت جامد با وضوح بالا و رفرش ریت بالا گسترش یافته است. ما پیکسل‌های فراسطحی طراحی کردیم و توسعه دادیم که برای نسل آینده نمایشگرها ایده آل هستند. پیکسل‌های ما برخلاف کریستال‌های مایع برای فعال شدن نیازمند نورهای پلاریزه (قطبی شده) نیستند. در نتیجه مصرف انرژی نمایشگرها نصف می‌شود.

در نمونه اولیه پلتفرم جدید برای کنترل تک تک پیکسل ها با نرخ مدولاسیون بالا در پلتفرم اولیه از اکسید رسانای شفاف استفاده شد تا به عنوان یک گرم کننده الکتریکی عمل کند که می‌تواند به سرعت خواص نوری سلول‌های فراسطحی سیلیکونی را تغییر دهد. طبق این تحقیق سلول‌های مذکور ۱۰۰ بار نازک‌تر از سلول‌های کریستال مایع یا ۲۰۰ بار نازک‌تر از موی انسان هستند. این فناوری سبب می‌شود مدت زمان پاسخگویی به کمتر از یک میلی ثانیه برسد.

این سلول‌ها از سیلیکون ساخته شده اند بنابراین عمر طولانی دارند. علاوه بر آن سیلیکون یک عنصر فراوان و همخوان با CMOS است و می‌توان آن را با بهایی ارزان تولید کرد.

فناوری مذکور همچنین برای تولید هولوگرافی واقعیت مجازی دینامیک، در فناوری‌های لیدار و برای تولید پنل‌های مسطح باریک‌تر با وضوح ۱۰۰ بار بیشتر از ال سی دی‌های فعلی کارآمد است. این درح الی است که مصرف برق نمایشگر ۵۰ درصد کمتر می‌شود.

علاوه برآن از آنجا که می‌توان این پلتفرم را جایگزین نمایشگرهای ال سی دی کرد، محققان معتقدند نیازی نیست تولید کنندگان در راه اندازی خطوط تولید جدید برای ساخت پنل ها سرمایه گذاری کنند.

محسن رحمانی محقق ارشد پژوهش از دانشگاه ناتینگهام ترنت در این باره می‌گوید: ما مسیر را برای برطرف کردن یک مانع جدید در فناوری هموار کردیم. به این ترتیب می‌توان نمایشگرهای ارزان قیمت مسطح بدون کریستال‌های مایع تولید کرد. مهمترین ویژگی پنل‌های مسطح سطح پیکسل ها و وضوح، وزن و میزان مصرف برق است. ما همه این موارد را در نمونه اولیه نمایشگر متا برطرف کردیم.

منبع:

تازه ترین ها

آسیب رسانه‌های اجتماعی به دموکراسی

مرکز تحقیقات پیو اعلام کرد که تعداد فزاینده‌ای از مردم فکر می‌کنند رسانه‌های اجتماعی مردم را فریب می‌دهد و به دموکراسی آسیب می‌رساند.

پروژه
1405/07/09 - 17:19- آمریکا

پروژه مریدین، طرح پنتاگون برای دگرگون‌سازی شیوه نبرد

پنتاگون باهدف توسعه فناوری‌های پیشرفته نظامی، پروژه مریدین را آغاز می‌کند.

حمایت
1405/07/09 - 16:36- هوش مصنوعي

حمایت بنیاد گوگل از آموزش هوش مصنوعی در دانشگاه‌های آمریکا

مدرسان ۳۰ دانشگاه در سراسر ایالات متحده، با حمایت بنیاد گوگل، برنامه‌های توسعه هوش مصنوعی را به‌صورت آزمایشی اجرا خواهند کرد.