about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

روسکوم نادزور می‌تواند دسترسی به شبکه اجتماعی فیس بوک را در روسیه محدود سازد. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ شبکه اجتماعی فیس بوک در 24 فوریه 2022 فعالیت حساب‌های رسمی چهار رسانه روس را ازجمله کانال تلویزیونی زویزدا، خبرگزاری ریانووستی و پلتفرم‌های اینترنتی لنتا دات رو و گازیِتا دات رو را محدود کرد.   

روسکوم نادزور در همان روز درخواست‌هایی را به مدیریت متاپلتفرمز ارسال کرد تا محدودیت‌های اعمال‌شده علیه رسانه‌های روس لغو شوند که از سوی این شرکت نادیده گرفته شد. 

رگولاتور اعلام کرده بود چنین اقداماتی علیه منابع اینترنتی و رسانه‌های روسیه از سوی قانون فدرال شماره 272 «اقدامات تأثیرگذاری بر افراد شریک در نقض حقوق بنیادین و آزادی‌های بشر، حقوق و آزادی‌های شهروندان فدراسیون روسیه» ممنوع است. 

روسکوم نادزور از اکتبر 2020، 23 مورد سانسور رسانه‌ها و منابع اینترنتی روسیه توسط فیس بوک را ثبت کرده که در نهایت در 25 فوریه 2022، دادستانی کل با توافق وزارت امور خارجه شبکه اجتماعی فیس بوک را به‌عنوان نقض‌کننده حقوق و آزادی‌های بنیادین بشر و حقوق و آزادی‌های شهروندان روسیه به رسمیت شناخته است.

روسکوم نادزور نیز مطابق قانون و بر طبق تصمیم دادستانی کل در مورد شبکه اجتماعی فیس بوک، از 25 فوریه 2022 اقداماتی را برای محدود کردن دسترسی به فیس بوک انجام داده است.

منبع:

تازه ترین ها
وام
1405/06/20 - 15:30- آمریکا

وام ۱۰۰ میلیون‌دلاری ترامپ به اپراتور آفریقایی برای مقابله با هوآوی

دولت ترامپ برای مقابله با نفوذ شرکت چینی هوآوی در آفریقا، ۱۰۰ میلیون دلار به شرکت آفریسل وام می‌دهد.

اعطای
1405/06/20 - 14:54- آمریکا

اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری فلویداِستک توسط پنتاگون

پنتاگون در حال مذاکره برای اعطای وام ۵ میلیارددلاری به استارتاپ ابری هوش مصنوعی فلویداِستک است.

سرمایه‌گذاری
1405/06/20 - 13:44- آسیا

سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری کُره جنوبی در ایالات متحده

نخست‌وزیر کُره جنوبی اظهار داشت که مذاکرات پیرامون تعهد سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارددلاری این کشور در ایالات متحده به‌خوبی پیش می‌رود.