about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

برخی رسانه‌های روسیه از محدودیت دسترسی به سرویس «Deviantart» خبر می‌دهند. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ سازمان روسکام نادزور به‌تازگی اقدام به محدودیت دسترسی به دویانت آرت (Deviantart) کرده اگرچه این سرویس در لیست منابع ممنوعه قرار نگرفته بود. 

روسکام نادزور در 29 ژوئیه درخواستی مبنی‌بر حذف محتوای غیرقانونی به مدیریت دویانت آرت ارسال کرده بود. پیش از آن نیز بارها درخواست حذف اطلاعات غیرقانونی به این منبع محبوب ارسال شده بود. سازمان گزارش داده بود صفحات مربوط به پورنوگرافی کودکان، خودکشی، مواد مخدر، نازیسم و سایر محتوایی که توسط مقامات و دادگاه‌ها ممنوع شناخته‌شده همچنان در دسترس هستند. 

روسکام نادزور هشدار داده بود که در 3 آگوست دسترسی به این منبع را چنانچه محتوای غیرقانونی از آن حذف نشود، مسدود خواهد کرد. رگولاتوری اعلام کرده بود در صفحات دویانت آرت بارها مطالبی در مورد روش‌ها و فراخوان‌های خودکشی، تصاویر آزار جنسی کودکان، نمادهای نازیسم و فروش مواد مخدر شناسایی‌شده است. 

دویانت آرت یک پورتال محبوب برای عکاسان، نویسندگان، گرافیست‌ها و نیز یک شبکه اجتماعی برای هنرمندان بوده و در سال 2000 طراحی شده است. شرکت اسرائیلی Wix این پروژه را در سال 2017 خریداری کرده و نسخه به روزشده‌ای از آن را ارائه داده بود.  

منبع:

تازه ترین ها
موج
1405/07/20 - 17:49- آسیا

موج جدید هشدارهای سایبری ژاپن پس از بحران نشت اطلاعات

ژاپن با افشای اطلاعات میلیون‌ها مشتری، هشدارهای سایبری را تشدید کرد.

پیشنهاد
1405/07/20 - 16:30- هوش مصنوعي

پیشنهاد 7 میلیارد دلاری آمازون برای خرید استارت‌آپ اسرائیلی

آمازون در حال مذاکره برای خرید استارت‌آپ هوش مصنوعی اسرائیلی «Decart» به قیمت ۷ میلیارد دلار است.

لزوم
1405/07/20 - 16:19- آسیا

لزوم تقویت امنیت سایبری در ایستگاه‌های پلیس فیلیپین

پلیس ملی فیلیپین به دنبال بهبود توانایی واکنش به جرایم سایبری در هر ایستگاه پلیس است.