about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

سازمان نظارت بر ارتباطات روسیه در نظر دارد برخی دیگر‌ از سرویس‌های وی‌پی‌ان را مسدود کند. 

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ سازمان نظارت بر ارتباطات روسیه در نظر دارد فعالیت برخی دیگر از سرویس‌های وی‌پی‌ان در روسیه را محدود کند. 

بانک مرکزی روسیه با ارسال نامه‌ای به بانک‌های این کشور از آن‌ها خواسته تا 11 ژوئیه 2022 به روسکوم‌نادزور در مورد استفاده از این وی‌پی‌ان‌ها اطلاع دهند تا مشمول سیاست محدودیت دسترسی نشوند. 

وی‌پی‌هایی که قرار است دسترسی به آن‌ها محدود شود عبارت‌اند از:

  VPN Proxy Master;
    Browsec VPN;
    vpn-super unlimited proxy;
    Melon VPN;
    Windscribe VPN;
    VPN RedCat secure unlimited;
    Proton VPN.

روسکوم نادوزر از سال 2021 برخی از سرویس‌های وی‌پی‌‎ان همچون ExpressVPN ،Nord VPN ،Hola!VPN ،IPVanish VPN ،KeepSolid VPN Unlimited، Speedify VPN را مسدود کرده است. تنها شرکت‌هایی که در«لیست سفید» قرارگرفته‌اند و اعلام نموده‌اند در فعالیت‌های خود به این وی‌پی‌ان‌ها نیاز ضروری دارند، می‌توانند از آن‌ها استفاده کنند.  

روسکوم‌نادزور در سال 2017 پس از اعمال اصلاحات در قانون «اطلاعات، فناوری‌های اطلاعات و حفاظت از اطلاعات» مجوز فیلترینگ سرویس‌های وی‌پی‌ان را کسب کرد.  

از آن زمان، الزاماتی برای سرویس‌های وی‌پی‌ان برای محدود کردن دسترسی کاربران به سایت‌های ممنوعه در روسیه تعیین شد. اما این الزامات فقط برای آن دسته از سرویس‌هایی است که روسکوم‌نادزور به آنها اطلاع‌رسانی کرده و به سیستم اطلاعاتی دولتی فدرال متصل شده‌اند. سازمان نظارت بر ارتباطات سرویس‌های وی‌‌پی‌ان را به علت عدم رعایت این الزامات مسدود می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
ایجاد
1405/08/02 - 15:32- هوش مصنوعي

ایجاد اختلالات جدید توسط باگ‌های کشف شده توسط هوش مصنوعی

کارشناسان سایبری اعلام کردند باگ‌هایی که توسط هوش مصنوعی کشف شده‌اند، ممکن است به‌زودی موجب اختلالات جدیدی شوند.

اینترنت
1405/08/02 - 15:18- آسیا

اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفت

شرکت نظارت بر شبکه اعلام کرد که اینترنت کره شمالی مورد حمله سایبری DDoS قرار گرفته است.

توسعه
1405/08/02 - 15:10- هوش مصنوعي

توسعه ابزار هوش مصنوعی پزشکی توسط مایکروسافت

مایکروسافت ابزار هوش مصنوعی‌ای توسعه داده است که می‌تواند؛ مانند یک پزشک، به‌صورت مرحله‌به‌مرحله تشخیص دهد.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.