about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

انتشار شده در تاریخ

محبوبیت بلاک چین در میان شرکت های بزرگ آلمانی

محبوبیت بلاک چین به عنوان تکنولوژی زیربنای ارزهای دیجیتال باعث شده شرکت های بزرگ و کوچک جهان، از جمله آلمان هر روز بیش از قبل، به توسعه و گسترش آن علاقه مند شوند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ اخیرا شرکت Bitkom و فدراسیون فناوری اطلاعات آلمان طی یک نظرسنجی اقدام به بررسی نگرش شرکت های برتر این کشور نسبت به تکنولوژی بلاک چین کردند. نتایج حاصل از این نظرسنجی نشان داد که بیش از یک سوم کسب و کارهای بزرگ آلمان بلاک چین را همچون اینترنت، انقلابی در تکنولوژی می دانند و به شدت به آن باور دارند.

این نظرسنجی نشان می دهد که محبوبیت بلاک چین باعت شده این فناوری در کنار تکنولوژی های فوق العاده ای همچون هوش مصنوعی و اینترنت اشیا در میان سه حوزه برتر توسعه که دارای پتانسیل بالا هستند، قرار بگیرد.

نتایج نشان می دهد که 15 درصد از شرکت های بزرگ آلمانی بر این باورند که تاثیر بلاک چین بر جامعه و اقتصاد مانند تاثیر اینترنت بر این دو خواهد بود. در شرکت هایی که بیش از 500 کارمند مشغول به کار هستند نیز این میزان به36 درصد می رسد.

46 درصد از افرادی که در این نظرسنجی شرکت داشتند، معتقد بودند برخلاف محبوبیت بلاک چین، کشور آلمان در تصویب و توسعه این فناوری خوب عمل نکرده است. در واقع 40 درصد از پاسخ دهندگان، آلمان را به عنوان یک پیشرو در توسعه این تکنولوژی نمی دیدند.

Bitkom به عنوان یک پلتفرم رسانه ای جدید، تحقیقات گسترده ای در زمینه ارزهای دیجیتال و بلاک چین داشته است. در ماه نوامبر، مطالعات این شرکت نشان داد که حدود 60 درصد از کمپانی های محلی اروپایی به دلیل فقدان کاربرد عملی بلاک چین در تکنولوژی، نسبت به آن تردید دارند.

همچنین این شرکت در تحقیقات دیگری که در فوریه 2018 صورت گرفت متوجه شد که 64 درصد از شهروندان آلمانی با بیت کوین آشنایی دارند. در این گزارش به این موضوع اشاره شده که از سال 2016 سطح آگاهی در این زمینه دو برابر شده است.

در این گزارش به این موضوع اشاره شده بود که 4 درصد از پاسخ دهندگان دارای بیت کوین، 19 درصد در فکر خرید آن و 72 درصد نیز تمایلی به ارزهای دیجیتال ندارند.

تازه ترین ها
یو
1405/05/31 - 22:03- جرم سایبری

یو اس بنکورپ، هدف ادعایی حمله لاکبیت

یو اس بنکورپ اعلام کرد ادعاهای اخیر یک گروه باج‌افزاری درباره سرقت اطلاعات، به یک رخنه امنیتی مربوط به پیمانکار یکی از طرف‌های تجاری این بانک ارتباط دارد و سامانه‌ها یا شبکه خود بانک تحت تأثیر قرار نگرفته‌اند.

ابتکار
1405/05/31 - 15:29- آمریکا

ابتکار جدید برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه قربانیان تروریسم

سازمان ملل ابتکاری را برای رسیدگی به آسیب‌های آنلاین علیه بازماندگان و قربانیان تروریسم آغاز کرد.

ساخت
1405/05/31 - 14:45- آسیا

ساخت کارخانه تراشه حافظه در ژاپن توسط اس‌کی هاینیکس

شرکت نیمه‌رسانا کره جنوبی اس‌کی هاینیکس در حال بررسی ساخت یک کارخانه تراشه حافظه در ژاپن است.

مطالب مرتبط

در این بخش مطالبی که از نظر دسته بندی و تگ بندی مرتبط با محتوای جاری می باشند نمایش داده می‌شوند.