about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

شرکت اپل از کاربران ایمیل در برابر جمع آوری اطلاعات شخصی آن‌ها محافظت می‌کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان ، به نقل از فون آرنا، هنگام باز کردن یک خبرنامه ایمیل شده، تصاویری وجود دارند که در پیام موجود نیستند، اما در یک سرور جداگانه ذخیره می‌شوند. وقتی ایمیل را باز می‌کنید، این سرور پیامی را برای باز کردن تصویر همراه با اطلاعاتی مانند موقعیت مکانی تقریبی شما، دستگاهی که استفاده می‌کنید و زمان باز کردن ایمیل دریافت می‌کند. بلومبرگ می‌گوید که داده‌ها توسط ناشران و نشان‌های تجاری به عنوان راهی برای تعیین میزان عملکرد استراتژی بازاریابی آن‌ها استفاده می‌شود.

اما اپل در نقش جدید خود به عنوان پلیس حفظ حریم خصوصی اینترنت، ویژگی‌ای تحت عنوان "محافظت از حریم خصوصی ایمیل" که به طور خودکار داده‌های نگهداری شده در سرور جداگانه را بارگیری می‌کند (خواه ایمیل را باز کرده باشید یا نه) را ارائه داده است.

محافظت اپل از کاربران در مقابل تبلیغات!
البته اپل داده‌های شخصی شما مانند موقعیت مکانی و نام دستگاهی که به دست می‌آورد را فاش نمی‌کند. با توجه به اینکه تقریباً ۵۰ ٪ از کل ایمیل‌ها در یک برنامه اپل باز می‌شود (طبق اعلام شرکت تحلیلی Litmus Software)، اپل با استفاده از قدرت خود، داده‌های کاربر را از دست تبلیغ کنندگان دور نگه می‌دارد.

طبق اطلاعات شرکت بازاریابی Warc، از ۲۲ مارس گذشته، هزینه تبلیغات در iOS، ۱۰ ٪ افزایش یافته است. همچنین در همان بازه زمانی هزینه تبلیغات در اندروید ۲۱ ٪ افزایش یافته است.

نکته‌ای که باید به خاطر سپرد این است که اپل، توانایی پذیرش تبلیغات را کمتر از گوگل و فیس بوک دارد. اپل دستگاه می‌فروشد در حالی که شرکت‌هایی مانند گوگل و فیس بوک تبلیغات می‌فروشند. فروش آگهی نه تنها خط مشی اصلی شرکت‌ها برای راضی نگه داشتن سهامداران است، بلکه به یارانه قیمت دستگاه‌ها هم کمک می‌کند.

تازه ترین ها
روبه‌رویی
1405/07/15 - 09:36- جرم سایبری

روبه‌رویی ۹۰ درصدی آمریکایی‌ها با کلاهبرداری آنلاین

نتایج یک نظرسنجی جدید از کانسیومر ریپورتس (Consumer Reports) نشان می‌دهد کلاهبرداری‌های آنلاین و حملات سایبری به حدی گسترده شده‌اند که ۹ نفر از هر ۱۰ آمریکایی دست‌کم یک‌بار با نوعی کلاهبرداری مواجه شده‌اند.

سرقت
1405/07/15 - 09:27- جرم سایبری

سرقت 1.5 میلیون فایل اطلاعاتی از شرکت ساختمانی در عربستان

کارشناسان اعلام کردند که گروه هکری وال استریت ۱.۵ میلیون فایل داده را از یک شرکت ساختمانی در عربستان سرقت کرده‌اند.

حمله
1405/07/15 - 09:01- جرم سایبری

حمله باج‌افزاری به دانشگاه اوساکا

دانشگاه متروپولیتن اوساکا پس از یک حمله سایبری مشکوک به باج‌افزار، بخش بزرگی از زیرساخت فناوری اطلاعات خود را از دسترس خارج و کلاس‌های درس را لغو کرد.