about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
حمله
1405/07/19 - 19:06- جرم سایبری

حمله هکری به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا

هکرهای باج‌افزار به پلتفرم ارتباطات دفاعی استرالیا موسوم به سرویس «ForceNet» حمله کردند.

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

رضا الفت گفت: با توجه به این که مجرمان سایبری، قصد اختلال در  سیستم کسب و کار آنلاین دارند، اطلاعات صحیحی را ارائه نمی دهند و این رویه، سامانه برخط را با مشکلات فراوانی روبرو می کند.

به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ رضا الفت نسب سخنگوی اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی گفت:« سیستم کسب و کارهای انلاین همیشه طعمه هکرها و مجرمان سایبری بوده و با توجه به مشاهدات اخیر، میتوان این مسئله را این گونه بازگو کرد که سیستم کسب و کارهای انلاین هر ماه با ارائه اطلاعات غلط و ناصحیح مجرمان سایبری، دچار مشکل می شود.ٖ»

سخنگوی اتحادیه کشوری کسب و کارهای مجازی در بخشی از اظهارات خود عنوان کرد: «این اتحادیه قصد دارد تا اولین کارگاه خود را که ویژه مدیران کسب و کارهای اینترنتی است را برگزار کند.»

وی درباره این که چه کسانی قصد همکاری در برگزاری این کارگاه را دارند، افزود: «گروه مشاوران نخبه پلیس تهران بزرگ و همچنین پلیس فتا همکاری لازم را خواهند داشت.»

رضا الفت خاطر نشان کرد: «درکارگاه فوق، سردار رحیمی، رئیس پلیس تهران بزرگ و سرهنگ کاظمی، رئیس پلیس فتا تهران به سخنرانی خواهند پرداخت.»

وی درباره زمان شروع اولین کارگاه مسئولیت سایبری ویژه مدیران کسب و کارهای اینترنتی افزود: «این کارگاه روز چهارشنبه 21 شهریور ساعت 16 الی 19 در فرهنگسرای گلستان برگزار خواهد شد.»

تازه ترین ها
تعیین
1405/07/22 - 15:21- آمریکا

تعیین میزان حقوق مرتبط با مهارت‌های هوش مصنوعی

شرکت‌های وال‌استریت، پاداش‌ها و ترفیع‌های شغلی را به مهارت‌های هوش مصنوعی پیوند می‌دهند.

گفتگوی
1405/07/22 - 14:43- اروپا

گفتگوی پوتین با مقامات ارشد روسیه درباره امنیت سایبری

پوتین مقامات ارشد روسیه را برای گفتگو درباره امنیت سایبری گرد هم می‌آورد.

نگرانی
1405/07/22 - 14:11- اروپا

نگرانی آفکام از نحوه برخورد پلتفرم ایکس با محتوای غیرقانونی

نهاد ناظر بر رسانه‌های بریتانیا (آفکام) اعلام کرد که نگران نحوه برخورد پلتفرم ایکس با محتوای غیرقانونی و تروریستی است.