about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

از
1405/06/18 - 20:26- ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ شکار زیردریایی پیشرفته آمریکا توسط ایران

از آسمان تا اعماق دریا؛ ایران با ارتقای یک تکنیک پیروز، زیردریایی پیشرفته آمریکا را شکار کرد.

حمله
1405/05/20 - 15:30- جنگ سایبری

حمله سایبری به زیرساخت آب مینه‌سوتا

بررسی قرائن نشان می‌دهد عامل حمله اسرائیل است و سناریوی ایران فاقد وجاهت منطقی است

مجرمان سایبری می توانند با کمک اپلیکیشن های مختلف دوربین های آیفون را روشن کرده و از کاربر عکاسی و فیلمبرداری کنند.

به گزارش کارگروه امنیت سایبربان؛ به نقل از سی نت، یکی از کارشناسان امنیتی هشدار داد مجرمان سایبری می توانند با استفاده از اپلیکیشن های آیفون دوربین های جلو و عقب موبایل کاربر را در هر زمانی روشن کنند.

فلیکس کراوس یکی از مهندسان گوگل توانسته اپلیکیشنی بسازد که به طور نامحسوس از کاربر موبایل عکس بگیرد و آن را در اینترنت آپلود کند!

به گفته این کارشناس هنگامی که اپلیکیشن باز شود، در هر زمان از کاربر عکسبرداری و فیلمبرداری می کند. از سوی دیگر آیفون هیچ نشانه ای از باز بودن دوربین یا آپلود تصاویر روی اینترنت را آشکار نمی کند.

این اپلیکیشن ها مانند برنامه پیام رسان یا هرگونه اپلیکیشن خبری می توانند بدون رضایت کاربر به راحتی صورت او را ردیابی و عکاسی کنند یا با کمک دوربین پشتی دستگاه تصویربرداری انجام دهد.

وی معتقد است این یک حفره امنیتی است که باید رفع شود. به عقیده او تنها راه ممکن برای حفاظت خود در برابر چنین هکی، استفاده از پوشش های دوربین است که به طور آنلاین نیز فروخته می شوند.

همچنین کاربر می تواند دسترسی اپلیکیشن های مختلف به دوربین را مسدود کند و همیشه  از اپلیکیشن دوربین موبایل استفاده کند.

تازه ترین ها
همکاری
1405/07/17 - 21:54- آسیا

همکاری کشورهای مستقل مشترک‌المنافع در مبارزه با جرایم سایبری

کشورهای مستقل مشترک‌المنافع با هدف مبارزه با جرایم سایبری با یکدیگر همکاری خواهند کرد.

طوفان
1405/07/17 - 21:44- جرم سایبری

طوفان سایبری در ژاپن؛ اختلال گسترده در شبکه ریلی و لجستیک غذا

حمله سایبری به به ارائه‌دهنده خدمات ابری ژاپن، راه‌آهن، پلیس و تأمین‌کنندگان مواد غذایی را به همراه ۴۹۵ سازمان در معرض خطر قرار داد.

دسترسی
1405/07/17 - 21:30- تلگرام

دسترسی آسان هکرها به حساب‌های کاربری تلگرام

باتوجه به باگ حیاتی در نسخه دسکتاپ تلگرام، هکرها می‌توانند با یک کلیک حساب‌های کاربری را سرقت کنند.