about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
ساخت
1403/09/24 - 08:40- آسیا

ساخت پیچیده‌ترین سلاح سایبری زیرساختی جهان توسط ایران

کارشناسان ادعا کردند که بدافزار مرتبط با ایران زیرساخت‌های حیاتی ایالات متحده و رژیم صهیونیستی را هدف قرار داده است.

راه‌اندازی
1403/09/28 - 07:37- آسیا

راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت رژیم صهیونیستی

رژیم صهیونیستی از راه‌اندازی اولین کامپیوتر کوانتومی ساخت خود با استفاده از فناوری پیشرفته ابررسانا خبر داد.

انتشار شده در تاریخ

متهم شدن افشاگر اسناد دولت آمریکا توسط برزیل

پلیس برزیل، گلن گرینوالد افشاگر اسناد جاسوسی‌های سایبری دولت آمریکا را به نقض قوانین امنیت سایبری این کشور متهم کرده است.

به گزارش کارگروه بین‌الملل سایبریان؛ گرینوالد روزنامه نگاری آمریکایی است که به ادوارد اسنودن پیمانکار سابق سازمان سیا که این اسناد را در اختیار داشت، کمک کرد تا آنها را در نشریات چاپ کند. وی بعد از این اقدام برای حفظ امنیت و جان خود به برزیل مهاجرت کرد. اما با روی کار آمدن یک دولت راستگرا و حامی ترامپ در برزیل شرایط برای وی در این کشور سخت شد.

بر اساس دادخواست ۹۵ صفحه‌ای که بر علیه گرینوالد در برزیل تنظیم شده، وی بخشی از یک سازمان جنایتکار است که در سال ۲۰۱۹ گوشی‌های چندین مقام دولتی و قضائی را در برزیل هک کرده‌اند.

اتهامات یادشده پس از آن به گرینوالد وارد شد که وب سایت اینترسپت متعلق به این روزنامه نگار گزارش‌های متعددی را منتشر کرد و در آنها رفتار غیراخلاقی و غیرقانونی برخی از عالی‌ترین مقامات دولتی برزیل و از جمله وزیر دادگستری این کشور سرجیو مورو افشا شد.

اطلاعات موجود در این گزارش که شامل پیام‌های تلفنی خصوصی رد و بدل شده این افراد بود، مقامات قضائی را به این نتیجه رسانده که گلن گرینوالد نقش مستقیمی در جهت هک کردن گوشی‌های مسئولان مذکور داشته است. در جولای گذشته چهار نفر در برزیل به اتهام مشارکت در این حمله هکری دستگیر شدند.

گرینوالد این اتهام زنی ها را تلاشی برای حمله به آزادی بیان در برزیل و انتقام گیری از افشاگری‌های خود بر علیه مقامات فاسد برزیلی دانسته است.

منبع:

تازه ترین ها
تقویت
1403/12/07 - 07:36- هوش مصنوعي

تقویت همکاری‌های فناوری و هوش مصنوعی در عربستان

وزیر فناوری اطلاعات و ارتباطات عربستان مذاکراتی در سطح بالا برای تقویت همکاری‌های هوش مصنوعی، فناوری و فضایی انجام داد.

گسترش
1403/12/07 - 07:34- آسیا

گسترش روابط هند و مالزی در حوزه امنیت سایبری و هوش مصنوعی

به گفته کارشناسان، هند و مالزی روابط دفاعی خود را گسترش دادند و بر هوش مصنوعی و امنیت سایبری تمرکز کردند.

حمله
1403/12/07 - 07:32- جرم سایبری

حمله هکرهای چینی به سازمان‌های بهداشتی اروپا

هکرهای مرتبط با چین، سازمان‌های بهداشت و درمان اروپا را در کمپین مشکوک به جاسوسی هدف قرار دادند.