about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

شرکت متا با انتشار یک پست وبلاگی اعلام کرد هیچ تمایلی به قطع سرویس هایش در اروپا ندارد.

به گزارش کارگروه شبکه های اجتماعی سایبربان به نقل از انگجت، این در حالی است که طی روزهای گذشته برخی رسانه ها گزارش هایی مبنی بر تهدید فیس بوک و اینستاگرام از این منطقه کرده بودند. در این گزارش ها دلیل این امر نیز مشخص نبودن توافقنامه میان آمریکا و اتحادیه اروپا برای جایگزین کردن توافقنامه پیشین حریم خصوصی میان شان بود.

تهدید متا به ترک اتحادیه اروپا در آخرین گزارش درآمد این شرکت رصد شده بود. در اسناد مذکور آمده بود اگر آمریکا و اتحادیه اروپا به توافقنامه جدیدی برای انتقال داده دست نیابند احتمالاً این شرکت نمی تواند برخی از مهم ترین محصولات و سرویس هایش مانند فیس بوک و اینستاگرام را در اروپا ارائه کند.

البته متا در پست وبلاگی جدید خود هشدار مشابهی را نیز منتشر کرده اما در آن نامی از فیس بوک و اینستاگرام وجود ندارد.

بیم های اصلی متا درباره آینده اش در قاره اروپا توافقنامه های بندرگاه امن(Safe Harbour) و حامی حریم خصوصی(Privacy Shield)است که هر دو آنها طی سال های اخیر توسط دیوان دادگستری اروپا لغو شده اند زیرا نگرانی هایی درباره وضعیت داده های شهروندان اروپایی در سرورهای آمریکایی وجود دارد. همانطور که متا اشاره کرده، این تنها شرکتی نیست که به دلایل گفته شده با عدم قطعیت روبرو است. همچنین این شرکت در بخشی از پست وبلاگی خود اظهار می کند حداقل ۷۰ شرکت دیگر نیز درباره این چالش اظهار نگرانی کرده اند.

در این پست آمده است: ما خواهان حفاظت از حقوق بنیادین کاربران اتحادیه اروپا هستیم و می خواهیم اینترنت همانند گذشت بدون هیچ اختلالی در زمینه همخوانی با قوانین به فعالیت خود ادامه دهد اما در مرزهای کشورها محدود نشود.

این در حالی است که به نظر می رسد قانونگذاران اروپایی از چشم انداز خروج متا از اتحادیه اروپا استقبال کرده اند. برونو لو ماری وزیر اقتصاد فرانسه در پاسخ به سوالی درباره امکان خروج فیس بوک و اینستاگرام از منطقه گفت: من تایید می کنم زندگی بدون فیس بوک خوب است و ما بدون آن خیلی خوب زندگی خواهیم کرد. شرکت های بزرگ دیجیتالی باید درک کنند قاره اروپا در برابر قدرت حاکمیت خود مقاومت کرده و بر آن تاکید دارد.

منبع:

موضوع:

تازه ترین ها
درخواست
1405/06/21 - 18:45- هوش مصنوعي

درخواست صندوق جهانی ظرفیت‌سازی هوش مصنوعی توسط سازمان ملل

سازمان ملل طی گزارشی درخواست خود را برای ایجاد صندوق جهانی ظرفیت‌سازی در حوزه هوش مصنوعی اعلام کرد.

بازنگری
1405/06/21 - 17:59- آسیا

بازنگری پروژه مرکز داده هوش مصنوعی در امارات

امارات متحده عربی بی‌سروصدا در حال بازنگری برنامه‌های خود برای یک پروژه مرکز داده هوش مصنوعی با ظرفیت ۵ گیگاوات است.

محاکمه
1405/06/21 - 17:18- آمریکا

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده آغاز شد

محاکمه شرکت هوآوی در ایالات متحده به اتهام توطئه برای ارتکاب جرایم سازمان‌یافته طی دو دهه در نیویورک آغاز شد.