مبارزه با جرایم سایبری، موضوع معاملات مالزی و بحرین
به گزارش کارگروه بین الملل سایبربان؛ آگوس سلیم بن یوسف (Agus Salim Bin Yusof)، سفیر مالزی در بحرین – که در آوریل سال گذشته به این مقام نائل آمد گفت که بحرین قصد دارد برای کسب تخصص در حوزه امنیت سایبری، بهویژه چگونگی مبارزه با جرایم سایبری، افسرانی را به کشورهای دیگر بفرستد.
بن یوسف اعلام کرد:
بحرین علاقهمند است تا تخصص در زمینه تروریسم سایبری را از مالزی بیاموزد.
بدین منظور، وزارت داخلی بحرین دو افسر را به مالزی و چندین مأمور را برای دیدار با همتایان خود و بحث درمورد تروریسم سایبری به کشورهای دیگر فرستاد.
سفیر مالزی در بحرین اظهار داشت:
باعث افتخار است که بحرین دوست دارد از ما آموزش ببیند. بحرین، ما را به عنوان تنها کشور آسیای شرقی برای این هدف انتخاب کرده است. در طول سال 2017، چهار تفاهمنامه میان دو کشور امضا شد و اگر چه هیچ پیشرفت قابل توجهی در این مناطق بوجود نیامد، اما هر دو کشور گامهای بزرگی در جمعآوری اطلاعات برداشتند.
وی افزود:
متأسفانه در این یادداشتهای تفاهم پیشرفت دلگرمکنندهای دیده نمیشود، اما هر دو کشور بر روی معاهده جدیدی کار میکنند که به طرف بحرینی بستگی دارد. این کار، «همکاری در پیشگیری و مبارزه با جرائم فراملی» نام دارد و هر دو دولت در حال تبادل معاهدهها و در انتظار زمان مناسب برای امضای آن هستند؛ در این تفاهمنامه جرم و جنایت سازمانیافته هدف قرار گرفته است. این تفاهمنامهها شامل به اشتراک گذاری اطلاعات، تبادل کارکنان و اطلاعات در مبارزه با تروریسم هستند.
یک توافق عمده دفاعی بوسیله شاه حمد در طول بازدید از کوالالامپور در ماه می سال گذشته امضا شد که با هدف گسترش همکاری در آموزش و به اشتراک گذاری اطلاعات مربوط به ترور، فعلاً در مراحل اولیه قرار دارد.
یوسف گفت:
قبلاً همکاری در عرصه اشتراک اطلاعات میان ارتش مالزی و بحرین وجود داشت. آنها همچنین خواستار تبادل کارمندان هستند، بدین صورت که مالزی افسرانی به بحرین و بحرین مأمورانی به مالزی میفرستد.
این مقام دولتی مصاحبه خود را همزمان با روز ملی مالزی انجام داد.