about-3 back-contact back-deep eitaa کانال روبیکاخبرگزاری سایبربان
مطالب پربازدید
نقد
1405/04/06 - 17:47- جنگ سایبری

نقد و بررسی فیلم سینمایی قمارباز | فیلمی درباره هک شدن بانک سپه در جنگ دوازده روزه

قمار باز یک تریلر ایرانی محصول سال ۱۴۰۴ است که توسط محسن بهاری کارگردانی شده است. تهیه کنندگی این فیلم را سجاد نصراللهی نسب بر عهده داشته و بهجت شریف اصفهانی هم نگارش فیلمنامه را انجام داده است. کوروش تهامی، آرمین رحیمیان، امیر نوروزی و شبنم قربانی از باز

تشکیل
1405/05/12 - 15:10- آمریکا

تشکیل نخستین فرماندهی «چنددامنه‌ای» در نیروی زمینی آمریکا

نیروی زمینی ایالات متحده از تشکیل نخستین فرماندهی چنددامنه‌ای خود خبر داد؛ اقدامی که به‌عنوان یکی از مهم‌ترین گام‌های برنامه نوسازی نیروهای زمینی آمریکا برای آمادگی در جنگ‌های آینده ارزیابی می‌شود.

آیا
1405/04/01 - 14:49- جنگ سایبری

آیا رسانه‌ای کردن حملات سایبری برای ایران بازدارندگی ایجاد می‌کند؟

در سال‌های اخیر، اخبار متعددی درباره نفوذ و عملیات‌های سایبری منتسب به ایران و محور مقاومت با بازتاب گسترده رسانه‌ای همراه بوده است. برخی این اقدامات را نشانه‌ای از قدرت سایبری و عاملی جهت بازدارندگی در برابر دشمنان می‌دانند و برخی دیگر معتقدند بخش مهمی ا

مایکروسافت سعی دارد با استفاده از فناوری اینتل از استخراج غیرقانونی رمزارز در رایانه ها جلوگیری کند.

به گزارش کارگروه فناوری اطلاعات سایبربان به نقل از یو تودی، نرم افزار Microsoft Defender Endpoint که یک راه حل امنیتی برای شرکت‌ها است، استفاده از فناوری «ردیابی تهدید اینتل»(TDT) را گسترش داده تا با استخراج غیرقانونی رمزارز مقابله کند.

فناوریTDT اینتل با استفاده از اطلاعات تله متریک هرگونه ناهنجاری در عملکردCPU را ردیابی می‌کند. با کمک این روش، بدافزار قبل از مبتلا کردن رایانه و استخراج رمزارز، شناسایی می‌شود.

در حال حاضر مجرمان از روش‌های مختلفی استفاده می‌کنند تا نرم افزارهای آنتی ویروس نتوانند آنها را ردیابی کنند.

در این میان اینتل ادعا می‌کند همکاری با مایکروسافت شیوه‌های دفاعی برای شرکت‌ها را موثرتر می‌کند.

همزمان با افزایش ارزش رمزارزها در سراسر جهان، استخراج کنندگان غیرقانونی رمزارز افزایش یافته است. مایکروسافت ادعا می‌کند بسیای از مجرمان سایبری به جای نصب باج افزار در رایانه‌های کاربران، به طور مخفیانه با استفاده از دستگاه‌های آنها رمزارز استخراج می‌کنند.

هفته گذشته گزارشی نشان داد یک بات نت با هدف گرفتن سرورهای Exchange مایکروسافت (XMR) رمزارز مونرو استخراج می‌کند.

منبع:

تازه ترین ها
قانون
1405/06/22 - 16:21- آسیا

قانون توسعه‌یافته جاسوسی کره جنوبی اجرایی می‌شود

قانون توسعه‌یافته جاسوسی کره جنوبی، هم‌زمان با تلاش‌ها برای حفاظت از فناوری تراشه، اجرایی می‌شود.

تصویب
1405/06/22 - 15:08- آسیا

تصویب بیانیه دهلی‌نو توسط کشورهای عضو بریکس

کشورهای عضو بریکس در هجدهمین اجلاس سران این گروه، بیانیه دهلی‌نو را تصویب کردند.

ارسال
1405/06/22 - 14:34- آمریکا

ارسال اخطاریه به یوتیوب توسط دفتر دادستانی کل اتحادیه برزیل

دفتر دادستانی کل اتحادیه برزیل با ارسال اخطاریه به یوتیوب، خواستار حذف ویدیوهای آواتار هوش مصنوعی شد.